Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe ve G.Saray: Terörü kınıyoruz

Fenerbahçe Kulübü, Hakkari'de PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı mesajı yayımlarken, terör saldırılarını da kınadı.

Kulübün resmi internet sitesinde "Terörü lanetliyoruz" başlığı ile yapılan açıklalada, şu ifadelere yer verildi: "Hain saldırı da hayatını kaybeden şehitlerimiz için Allah'tan rahmet, acılı aileleri ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu hain olayların bir an önce son bulmasını ve tekrarlanmamasını ümit ediyoruz."

GALATASARAY DA KINADI

Galatasaray Kulübü, çatışmada hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı mesajı yayımlarken, terör saldırılarını da kınadı. Kulübün resimi internet sitesinde, "Hain saldırıyı nefretle kınıyoruz" başlığı ile yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Hain saldırıyı nefretle kınıyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri ve ailelelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Türk Milleti'nin başı sağolsun."

22.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YABANCI HAKEM İSTEĞİ

  Semih mi, Kezman mı?

  Semih, F.Bahçe'nin en golcü futbolcusu

  F.Bahçe ve G.Saray: Terörü kınıyoruz

  Sivas-Vestel Manisa G. Oftaş-A.Gücü

  Trabzonspor'da Beşiktaş şoku

  Yeter artık!


 Son Dakika Haberleri