Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yeter artık!

Trabzonspor-Beşiktaş maçı için yazılması gereken çok şey var. Geçen yıl Trabzon’da Beşiktaş 2-0'dan maç verip 3-2 kaybetmişti, bu sefer tersi oldu. Seyircisiz maçta Beşiktaş az kalsın yine bir hakem hatasına kurban gidiyordu. Hiç kimsenin görmediğini gören Yardımcı Hakem B. Tuncay Akın az kalsın Ankara ve G.Saray maçlarında olduğu gibi maçın skoruna etki edecekti. Bereket Bobo buna müsaade etmedi. Şimdi bu yanlış kararın sahibi Tuncay Akın mı, yoksa Rüştü mü ceza alacak merak ediyorum. Beşiktaş aleyhine gelişen hakem hataları gerçekten sıktı artık.

Penaltı sonrası sevinmeyerek acı içinde kıvranan kaleci Tolga'ya koşan Delgado,örnek bir davranış sergiledi. Rüştü’nün kırmızı kartından sonra ateşten gömleği giyen Bobo, Beşiktaş tarihine 2. Pancu vakası olarak geçti. Rüştü Reçber’e ayrı bir parağraf açmak lazım. Milli takım ve Fenerbahçe'de kaptan olarak görev yapmış, Beşiktaş’a gelmeden önce her taraftar grubu gibi Beşiktaş taraftarının da sevgisini kazanmıştı.

Sakatlığı ve yedek kalmasına rağmen hep örnek davranışlar sergileyen Rüştü Trabzon'da hakemin yanlış kararına rağmen efendice itirazı ve teskin edici hareketleri gerçekten takdire değerdi. Kalede güven veren tavrı ve tecrübesi ile bence Beşiktaş’ın kaptanlarından biri olmalı. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman bu durumu anlayışla karşılayacağını ve hatta memnun olacağını zannediyorum.

Nidai PAKSOY

22.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YABANCI HAKEM İSTEĞİ

  Semih mi, Kezman mı?

  Semih, F.Bahçe'nin en golcü futbolcusu

  F.Bahçe ve G.Saray: Terörü kınıyoruz

  Sivas-Vestel Manisa G. Oftaş-A.Gücü

  Trabzonspor'da Beşiktaş şoku

  Yeter artık!


 Son Dakika Haberleri