Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Hikâyecilik ivme kazandı

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Hikâyenin Bugünü-Bugünün Hikayesi/80 Sonrası Türk Hikayesi’ başlıklı sempozyumda konuşan Prof. Dr. Fatih Andı, Türk Edebiyatının önemli dallarından olan hikâyenin zaman içerisinde zenginleşerek özellikle 80 sonrasında büyük ivme kazandığına dikkat çekti.



Çocuklar, gençler ve aileler buluştu

Sunuculuğunu  Ömer Said Yalap’ın yaptığı “Can Kardeş ve Genç Yaklaşım okuyucuları ve ailelerinin buluşması” adlı program oldukça heyecanlı geçti.



FKM’nın 6. dönem pazarlık okulu başlıyor

Fırat Kültür Merkezi (FKM) ile Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın düzenlediği 6. dönem Yazarlık Okulu Başlıyor. Her yıl düzenlenen bu çalışmaya ülkemize yeni fikir ve san’at adamları kazandırmak amaçlanıyor.



“Üç Dönem Ayasofya”

Eminönü Belediyesi tarafından düzenlenen “Üç Dönem Ayasofya” - Metin Asağ Yağlı Boya Resim Sergisi’ Ayasofya Müzesi’nin ana mekânında açıldı. Metin Asağ’ın resimlerinden oluşan sergi, 2 Kasıma kadar açık kalacak.



İstanbul’un taşı toprağı kültür

MÜSİAD 5. İletişim Zirvesi kapsamında düzenlenecek olan “İstanbul’un taşı toprağı kültür” başlıklı sempozyum, Cumartesi günü Miniatürk’te düzenlenecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri