Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İlk puan ve ilk galibiyet

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında bugün Liverpool'la karşı karşıya gelecek. Henüz puanı ve golü olmayan temsilcimiz İngiliz ekibi önünde ilk gol ve ilk galibiyeti hedefliyor. İnönü Stadında saat 21.45'de başlayacak maçı Danimarkalı hakem Larsen yönetecek.

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 3. maçında bugün İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla karşı karşıya gelecek. (A) Grubu'nda oynanan 2 maçın ardından henüz puan alamayan ve gol atamayan siyah-beyazlılar, bugünkü Liverpool karşılaşmasında gruptaki ilk gol ve ilk galibiyeti hedefliyor. Grupta galibiyeti bulunmayan 2 takımdan Beşiktaş son sırada yer alırken, FC Liverpool ise 1 puanla 3. sırada bulunuyor.

STAR TV NAKLEN YAYINLIYOR

BJK İnönü Stadı'nda bugün saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Danimarkalı Claus Bo Larsen yönetecek. Larsen'in yardımcılıklarını Bill Rene Hansen ve Anders Norrestrand yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Nicolai Vollquartz. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak. Bu arada, grubun diğer maçında Olympique Marsilya ile Porto, bugün Marsilya'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, (A) Grubu'nda ilk maçında Fransa'nın Olympique Marsilya takımına 2-0, ikinci maçında ise Portekiz'in Porto takımına 1-0 yenilmiş ve puan alamamıştı. Siyah-beyazlılar, 2 maç sonunda son sırada yer alırken, Olympique Marsilya, 6 puanla lider durumda bulunuyor.

Avrupa'da 123. maçını oynuyor

Beşiktaş Avrupa kupalarında 123. karşılaşmasına çıkacak. ''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 122 maçta, 38 galibiyet, 57 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Fileleri 141 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 182 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 1Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

İngilizlere karşı galibiyeti yok

İnönü Stadı'nda bugün İngiltere'nin Liverpool takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, İstanbul'da İngiliz takımlarına karşı galibiyet yüzü göremedi. İngiliz ekipleri ile İstanbul'da 4 kez karşılaşan Beşiktaş, 3 kez berabere kalırken, 1 kez de yenildi.

24.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İlk puan ve ilk galibiyet

  Ertuğrul Sağlam Avrupa'da15. sınavına çıkıyor

  Sivasspor'da liderlik sevinci

  Efes, Zagreb'de Cibona önünde

  Stumpg: Lincoln çok hırçındır

  Bursa'da Aybaba dönemi başladı

  İstanbul'da batminton şöleni bugün başlıyor

  Sivas'a yakıştı


 Son Dakika Haberleri