Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivasspor'da liderlik sevinci

Süper Lig'de, Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı'nda Ankaraspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından, sahasında Vestel Manisaspor'u 1-0 yenerek 22 puanla liderliğe yükselen Sivasspor'da sevinç yaşanıyor.

Terör olaylarını kınamak amacıyla Türk bayrakları ile donatılan 4 Eylül Stadyumu'nda Musa Aydın'ın attığı golle Manisa ekibini yenen Sivasspor'da, başkanından teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına herkes liderliğin sevincini yaşıyor. 4 büyüklerden Galatasaray'ın 1, Beşiktaş'ın 2, Fenerbahçe'nin 6, Trabzonspor'un ise 9 puan önünde ligin zirvesinde yer alan kırmızı-beyazlı ekipte, kuruluşundan bu yana ilk kez Turkcell Süper Lig'de liderliğe yükselmenin coşkusu hakim.

BAŞKAN OTYAKMAZ'IN SÖZLERİ

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, 1967 yılında kurulan kulübün, kuruluşundan 38 yıl sonra, tarihinde ilk kez, kendi başkanlığı döneminde İkinci Lig (A) Kategorisi'nde şampiyon olarak süper lige çıktığını anımsattı. Süper ligde 3 sezondur başarılı bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Otyakmaz, ''Sivasspor Kulübü olarak 3 sezondur Turkcell Süper Lig'e renk kattığımıza inanıyorum'' dedi.

24.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İlk puan ve ilk galibiyet

  Ertuğrul Sağlam Avrupa'da15. sınavına çıkıyor

  Sivasspor'da liderlik sevinci

  Efes, Zagreb'de Cibona önünde

  Stumpg: Lincoln çok hırçındır

  Bursa'da Aybaba dönemi başladı

  İstanbul'da batminton şöleni bugün başlıyor

  Sivas'a yakıştı


 Son Dakika Haberleri