Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Eksik G.Saray Bordeaux önünde

UEFA Kupası (H) Grubu ilk maçında bugün Bordeaux ile karşılaşacak temsilcimiz maça Hakan Şükür, Lincoln ve Ayhan'dan yoksun çıkacak. Show TV saat 20.00'de başlayacak maçı naklen yayınlayacak.

UEFA Kupası (H) Grubu ilk maçında bugün deplasmanda Fransa'nın Girondis de Bordeaux takımı ile karşılaşacak olan Galatasaray, sabah özel bir uçakla Fransa'ya gitti. Sarı - kırmızılı takımda, sakatlıkları devam eden Hakan Şükür, Ayhan Akman, Lincoln, Sabri, Okan ile ismi UEFA listesinde yer almayan Hakan Balta, Fransa'ya götürülmedi. Kafilede yöneticilerden Adnan Polat, Haldun Üstüner ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yer aldı.

Bugün saat 20.00'de Stade Chaban-Delmas'da yapılacak maçı Polonya Federasyonu'ndan Robert Malek, Konrad Sapela, Marcin Lis üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Hubert Siejewicz. Maç günü Bordeaux'da hava parçalı bulutlu ve termometreler gündüz 12 dereceye ulaşacak. Gece sıcaklığı ise 4 dereceyi gösterecek. Maç Show TV'den naklen yayınlanacak.

AVRUPA'DA KÖTÜ DEĞİL

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Turkcell Süper Lig'de 3. sırada tamamladığı için 2007-2008 sezonunda UEFA Kupası'nda mücadele ediyor. Bordeaux karşında 202. Avrupa Kupası karşılaşmasına çıkacak olan Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 201 maçta 75 galibiyet, 50 beraberlik, 78 mağlubiyet elde etti. UEFA Kupası'na daha önce 8 kez katılan Galatasaray bu organizasyon altında 37 maça çıktı.

GRUPLARA KOLAY GELDİ

UEFA Kupası'nda 1. turunda deplasmanda FC Sion'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçta 5-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Galatasaray 2. ön eleme turunda ise, Ali Sami Yen Stadı'nda Slaven Belupo ile karşılaşan Galatasaray bu maçtan 2-1 galip ayrıldı. Galatasaray, Slaven Belupo karşısında ilk maçtan da 2-1 galip ayrılmıştı.

25.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER AVRUPA'YI SEVDİ

  Eksik G.Saray Bordeaux önünde

  Alex: Sakatlığım önemli değil, Beşiktaş maçında sahadayım

  Hollanda basını: PSV'nin işi zor

  Sivas'ın şaşırtan puan başarısı

  4 puan lazım


 Son Dakika Haberleri