Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

4 puan lazım

F.Bahçe, Avrupa'da yoluna devam ediyor. PSV Eindhoven karşısında 10 kişi ile kazanılan 1 puan gruptan çıkmayı kolaylaştıracak çok önemli bir başarıdır. Ayrıca, 6 puanla liderliğe yükselen İnter'in deplasmanda CSKA Moskova'ypı 2-1 yenmesi bizim açımızdan olumlu bir sonuç oldu. Böylece 1 puanlı Rus takımının gruptan çıkması mümkün görünmüyor. Temsilcimiz ise, Kadıköy'de oynayacağı PSV ve CSKA maçlarından en az 4 puan topladığı takdirde 2. tura ismini yazdıracağını düşünüyorum.

Çünkü, F.Bahçe rakiplerine göre grup maçlarında avantajlı bir duruma sahip bulunuyor. Kalan 3 maçtan 2'sini evinde oynayacak. Grupta ikincilik mücadelesi veren PSV'yi İstanbul'dan puansız gönderdiği taktirde düğüm büyük ölçüde çözülecek. Temsilcimizin gruptan bir yenilgi alma kredisi de bulunuyor. Bu da büyük bir ihtimalle deplasmanda oynayacağı İnter maçı olabilir.

PSV ise evinde İnter'i konuk ederken, İstanbul ve Moskova deplasmanlarına çıkacak. F.Bahçe, grupta sondan bir maç önce ağırlayacağı ve hiçbir iddiasının kalmayacağı CSKA mücadelesinden mutlaka sahadan 3 puanla ayrılması gerekecek. Ama, PSV evinde İnter'e yenilirse ekibimize 1 puan bile yetecek.

Şimdi F.Bahçe'yi, 7 Kasım'da Kadıköy'de oynayacağı PSV maçında zor bir 90 dakika bekliyor. Alex'in sakatlığı, Lugano'nun sarı, Deivid'in ise kırmızı kart cezalısı olması Zico'yu yeni arayışlara itecek. Lugano'nun yerine ya Yasin'i, ya da Önder'i monte edecek. Deivid için de Appiah'a görev verebilir. Ganalı futbolcu sakatlığından kurtulmasına karşılık üzerindeki korkuyu bir türlü atamadı. Eski havasına kavuşması açısından PSV maçı onun için büyük bir fırsat olabilir.

PSV deplasmanında Kezman'ın yerine forma giyen Semih elinden geleni yaptı ama son vuruşlarda ne kadar etkisiz olduğunu da gösterdi. Semih, iç maçlarda takımına faydalı olabilir. Ancak deplasman maçlarında tek forvet oynadığı için pek ortalıkta görünmüyor. Kezman ise gol atmasa bile rakip savunmayı rahatsız ederek, ileriye çıkmasına izin vermiyor. 7 Kasım'da kim oynar dersiniz, ben Kezman'dan yana tavır koyuyorum.

Erol DOYURAN

25.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER AVRUPA'YI SEVDİ

  Eksik G.Saray Bordeaux önünde

  Alex: Sakatlığım önemli değil, Beşiktaş maçında sahadayım

  Hollanda basını: PSV'nin işi zor

  Sivas'ın şaşırtan puan başarısı

  4 puan lazım


 Son Dakika Haberleri