Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hollanda basını: PSV'nin işi zor

Avrupa Şampiyonlar Ligi G grubunda PSV Eindhoven ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 0-0 sona eren maça Hollanda basını geniş yer verdi.

Gazeteler, PSV'nin iyi bir futbol ortaya koyamadığını, kaderinin İstanbul'daki maça bağlı olduğunu, Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maçı da kazanamadığı takdirde gruptan çıkmasının çok güç olduğu görüşünü öne çıkardılar. Gazeteler, Fenerbahçe'nin ise istediğini elde ettiğini kaydettiler.

YARIŞI SÜRDÜRÜYOR AMA..

Ülkenin en çok satan gazetesi De Telegraaf, ''PSV yarışta kalmayı sürdürüyor'' başlığıyla verdiği haberde, maç sonucunun, PSV için bir üst gruba yükselebilmek açısından büyük bir soru işareti oluşturduğunu belirterek, ''Bir puan kazanç mı? yoksa iki puan kayıp mı?'' diye sordu. Alınan bir puan ile PSV'nin grupta üçüncü sıraya düştüğünü anımsatan gazete, PSV'nin İstanbul'da kazanamadığı takdirde, arka arkaya dördüncü kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansının iyice tehlikeye gireceğini kaydetti. De Volkskrant Gazetesi de maç sonucunu, ''PSV'nin bundan sonra işi çok zor'' başlığıyla duyurdu. Gazete, PSV'nin maç boyunca iki net pozisyon dışında bir varlık gösteremediğini yazdı.

Gökhan: Zico'yu mahçup etmedim

PSV Eindhoven maçında oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine toplayan F.Bahçe'nin genç futbolcusu Gökhan, ''Oynamam sürpriz değil. Zico, herkesin hazır olmasını istiyor. Ben de bundan hareketle sürekli kendimi hazır tutuyorum. Fenerbahçe, artık gruplardan çıkmalı. Bizim için önemli olan bu. Bunun için çalışıyoruz. Takımda herkesin şansı var. Bana da bu maçta sıra geldi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum'' dedi.

Lugano ve Deivid 7 Kasım'da yok

Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesinde PSV maçında 3. sarı kartını gören Lugano, cezalı duruma düştü. Lugano ile birlikte, bu maçta kırmızı kart gören Deivid, 7 Kasım'da İstanbul'da PSV Eindhoven ile yapılacak maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

25.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER AVRUPA'YI SEVDİ

  Eksik G.Saray Bordeaux önünde

  Alex: Sakatlığım önemli değil, Beşiktaş maçında sahadayım

  Hollanda basını: PSV'nin işi zor

  Sivas'ın şaşırtan puan başarısı

  4 puan lazım


 Son Dakika Haberleri