Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rice: Ermeni tasarısı çok vahim

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, “Irak meselesi yüzünden Türkiye ile gerginliğin yüksek olduğu bir zamanda” ABD Temsilciler Meclisi’ndeki Ermeni tasarısına, Genel Kurul’a getirilmesi durumunda karşı oy kullanmaya karar veren milletvekillerini takdir ettiğini söyledi.


İsveç ve Hamburg’ta terör kınanacak

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlar terörü kınama mitingleri düzenlemeye devam ediyor. Almanya’nın Hamburg şehrinde bulunan Almany

The Economist: AB üyesi olmak istiyorlar

The Economist dergisinde yayınlanan bir makalede “Çok sayıda Kürt kendilerini gelecekte AB üyesi bir ülkenin vatandaşı olarak konumlandırıyor, çünkü g


  Chavez: Bush tımarhaneye yakışır

Venezüella lideri Hugo Chavez, Amerikalı meslektaşı George Bush’un, Avrupa’da füze kalkanı kurma fikriyle ‘’tımarhaneye yaklaştığını’’ söyledi.


  Stalin’in cinayet listesi yayınlandı

Rusya’da faaliyet gösteren insan hakları örgütü Memorial, Stalin döneminde ölen 2.6 milyon insanın isminin yer aldığı bir listeyi yayınladı.


  NASA yüzlerce ‘esrarengiz’ kara delik buldu

NASA bünyesinde çalışan astronomlar, milyarlarca ışık yılı uzaklıktaki galaksiler arasında yüzlerce ‘gizemli’ kara delik bulduklarını açıkladı.


  Amerikalıların yarısı stres altında

Para ve iş konularının Amerikalıların üçte birinin aşırı stres altında yaşamasına sebep olduğu belirtildi. Aşırı stres yaşayanlar, çareyi aşırı yemekte, sigarada ya da alkolde arıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri