Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak: Türkiye karşı cevap vermedi

Irak Savunma Bakanlığı Sözcüsü Muhammed Askerî, Irak heyetinin, açık, şeffaf ve iyiniyetli bir biçimde çözümler önererek, Türkiye’den de önerilerini istediğini, ancak henüz herhangi bir cevap almadıklarını söyledi.


Amerikan diplomatları da Bağdat’tan kaçıyor

ABD Dışişleri Bakanlığının, Bağdat büyükelçiliğindeki personel açığını kapatmak için bazı diplomatları zorunlu olarak görevlendirebileceği, gitmek ist

PKK için talimat almadım

Irak’taki çokuluslu gücün, kuzey Irak’ı ve 25. Piyade Tümeni’ni kontrol eden Amerikalı komutanı Tümgeneral Benjamin Mixon, terör örgütü PKK’ya karşı h


  Erdoğan’dan Batı’ya sitem

Türkiye’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK’yla mücadelede Batı’dan yeterince destek almadıklarından yakınarak, ‘’PKK’yı ‘terör örgütü’ olarak niteleyen ülkelerin, üyelerini Türkiye’ye teslim etmemelerine’’ tepki gösterdi.


  ‘Litvinenko İngiliz istihbaratına çalışıyordu’

İngiliz Daily Mail gazetesi, geçen yıl 23 kasımda Londra’da polonyum 210 ile zehirlenerek ölen eski Rus ajanı Alexander Litvinenko’nun İngiliz gizli servisi MI6 için çalıştığını iddia etti.


  Vladimir Putin, 1962’yi hatırlattı

Rusya lideri Vladimir Putin, Washington yönetiminin Doğu Avrupa’ya füze kalkanı yerleştirme planlarının çıkardığıı sorunu 1960’larda Sovyetler’le ABD arasında yaşanan ‘’Küba füze krizi’’ne benzetti.


  ABD Dışişleri’nde taşeron istifası

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın üst düzey bir yetkilisi, özel güvenlik şirketlerinin yeterince denetlenmediği eleştirileri karşısında istifa etti.


  Karadziç, anlaşmalı kaçak

Lahey’deki Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi Sırbistan’dan savaş suçu zanlısı Bosnalı Sırp lider Radovan Karadziç ile Amerikalı yetkililer arasında bir dokunulmazlık anlaşması yapıldığı iddialarını araştırmasını istedi.


  İran, petroldeki paylaşımdan rahatsız

İran Petrol Bakan Vekili Gulam Hüseyin Novzeri, 90 doları aşan petrol fiyatına rağmen `üretici ülkelerin eline bir şey geçmediğini’’ savundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri