Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sosyal güvenlik uyarısı

Türk-İş’ten, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda öngörülen değişiklerle ilgili olarak ‘’kanunun yeniden iptal edilebileceği’’ uyarısında bulunuldu. Türk-İş bünyesinde yapılan çalışmada, taslaktaki emeklilik aylığıyla ilgili düzenlemenin ‘’özellikle halen çalışanların emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği daha da büyüteceği’’ ifade edildi.


Doğu’da enerji sarfiyatı artacak

Erken saat uygulamasına geçilmesi özellikle Doğu’da enerji sarfiyatının artmasına sebep oluyor. Uzmanlarca enerji tasarrufu sağlayacağı bildirmelerine

Vergi kaçağını çocuklar önleyecek

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi bilincinin yerleştirilmesi amacıyla Türkiye çapında çocuklar için fiş toplama kampanyası başlatıyor.


  MSB iş yerlerinde uzlaşma

Millî Savunma Bakanlığına bağlı askerî iş yerlerinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmeleri, tarafların anlaşamaması ve iş kolundaki grev yasağı nedeniyle Yüksek Hakem Kurulu tarafından sonuçlandırıldı.


  İGDAŞ’tan İstanbul'u ‘ısıtacak’ kampanya

İGDAŞ, havaların soğumaya başladığı şu günlerde İstanbullu’ların içini ısıtacak bir kampanya başlatıyor. 25 Ekim’de başlayan Sonbahar Abonelik Kampanyası’nda abonelik bedeli, kredi kartıyla 6, nakit olarak ise 3 taksitte ödenebilecek.


  Zeytinburnu’na mega yat limanı

Türkiye’nin ilk mega yat limanının inşası için gerekli imzalar atıldı.


  Beyaz ette rehavet endişesi

Ramazan sürecindeki iftar dâvetleri sebebiyle beyaz ette yoğunlaşan tüketimin bayramdan sonra yerini rehavete bıraktığı, satışların yüzde 40-50 oranında gerilediği belirtildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri