Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD’den sade suya tirit açıklama

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean McCormack, Türk veya Amerikan kamuoyundaki yaygın algılamanın aksine, çok iyi iki müttefik olan Türkiye ile ABD arasında siyasi düzeydeki ilişkilerde hiçbir gerginlik bulunmadığını söyledi.


Pehlevi: İran hızla atom’a yaklaşıyor

İran’da 1979’da devrilen Şah’ın oğlu Rıza Pehlevi, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad rejiminin giderek daha çok nükleer silâha yaklaştığını ileri

Muttaki, ABD’ye Türkiye üzerinden cevap verdi

İran yönetimi, Irak’taki ABD askerlerine düzenlenen saldırılarda rolü olduğu yönündeki iddiaları bir kez daha reddetti.


  Müşerref’in ikametgâhı yakınında intihar saldırısı

Pakistan’ın Rawalpindi kentinde düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısı 7’ye çıktı. Polis, eylemin bombalı intihar saldırısı olduğunu, saldırganın kendini, polis kontrol noktası yakınlarında havaya uçurduğunu söyledi.


  Blackwater’e dokunulmazlık teklif edilmiş

Irak’ta geçen ay 17 Iraklı sivilin öldürülmesiyle ilgili dâvâya bakan ABD Dışişleri Bakanlığı soruşturmacılarının, Amerikan özel güvenlik şirketi Blackwater elemanlarına dokunulmazlık anlaşmaları teklif ettiği bildirildi.


  Lavrov’dan ani İran ziyareti

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İran’a ani bir ziyarette bulunacak. Edinilen bilgiye göre Lavrov, ziyaretinde, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile görüşecek.


  Referandumu iptal hazırlığı

Fransa’da, cumhurbaşkanı, başbakan, parlamento ve diğer kurumların yetki ve sorumluluklarıyla ilgili hazırlanan rapor bugün Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’ye sunuldu.


  Alman medyasına çağrı

BERLİN - Almanya Müslümanlar Koordinasyon Kurulunun (KRM) sözcülük görevini üstelenen Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) diyalog sorumlusu Bekir Alboğa, Alman medyasının PKK terörünü ‘’terör’’ şeklinde tanımlaması gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri