Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbolda gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu ilk hafta maçında bugün İstanbul'da Gaziantepspor ile karşılaşacak. Kupada son 2 yılın şampiyon olan Beşiktaş, (A) Grubu ilk hafta maçında bugün evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

F.Bahçe-G.Antep

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Sarı-lacivertlilerin, Gaziantepspor maçına yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkması bekleniyor. Günün diğer maçları şöyle: 13.30 Ankaragücü Diyarbakır DİSKİ: Hakan Özkan. 13.30 Kırıkkalespor Adana Demirspor: Serkan Çınar.

Beşiktaş-Ç. Rize

Süper Lig'de 10. haftayı İstanbul Büyükşehir Belediye beraberliği ile kapayan Beşiktaş'ta, gözler Türkiye Kupası'na çevrildi. Kupada son 2 yılın şampiyon olan Beşiktaş, (A) Grubu ilk hafta maçında bugün evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. İnönü Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, bu maçta ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde fazla şans tanımadığı futbolcularına forma vermesi bekleniyor.

31.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Derbiye erteleme yok

  Futbolda gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

  Lincoln'ü nasıl transfer ettim?

  Korkmaz: 2 yılda 10 yıl yaşlandım

  Romen boksörlere hırsızlık suçlaması

  Yasemin İtalya'da ilk galibiyeti tattı

  Efes, Milano'yu konuk ediyor

  Görkemli Avrasya


 Son Dakika Haberleri