Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sanal Mevlânâ turuna yoğun ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı grupta semazen olarak görev yapan Mehmet Emin Holat’ın kurduğu internet sitesinde yer alan, sanal Mevlânâ Müzesi turu büyük ilgi görüyor.



Gölge oyunu ustaları Bursa’da buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 12.’sini düzenlediği ‘Uluslararası Karagöz Kukla ve Gölge Oyunları Festivali’, 5’i yabancı 16 ekibin katılımıyla 12-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Kısa filmler yarışıyor

Akbank 4. Kısa Film Festivali’nde, 20 kurmaca ve 10 belgesel olmak üzere toplam 30 yarışma filmi ‘’Festival Kısaları’’ bölümünde izleyiciyle buluşacak.



Aytmatov kitabında Elazığ’dan bahsedecek

Kırgız yazar Cengiz Aytmatov’un, Elazığ’dan çok etkilendiğini, yazacağı ilk kitapta Elazığ’dan bahsedeceği belirtildi.



Oh My God’ın Türkiye kısmı tamamlandı

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 10 ülke insanları ile yapılan söyleşiler ışığında Yaratıcı’nın birey için ne anlama geldiğini sorgulayan ‘’Oh My God’’ isimli belgeselin Türkiye çekimleri tamamlandı.



Kubbe sergisi Dolmabahçe’de

Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları’nın temsilcilerinden Irak asıllı Souadad Kandemir’in “Kubbe’’ adlı yağlı boya sergisi, 2 Kasım’da Dolmabahçe Sarayı’nda açılacak.



IRCICA’dan Seyru Zaman sergisi

İslâm Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) tarafından düzenlenen ‘’Seyr u Zaman’’ adlı minyatür sergisi, 2 Kasım’da Yıldız Sarayı-Çit Kasrı’nda açılacak.



Demokrat Hukukçular toplanıyor

Demokrat Hukukçular Derneği 2007 Güz Umumî İstişaresini 3 Kasım’da yapıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri