Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadıköy'de yenilmiyor

Süper Ligde Cumartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, rakibiyle Kadıköy'de yaptığı son 7 resmi maçta da yenilmezken, bu süre içindeki maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'ye deplasmanda en son 24 Şubat 2001 tarihinde maç kaybetti. Fenerbahçeliler, kendi evlerinde tam 2 bin 439 gündür Beşiktaş galibiyetine hasret kaldı..


Trabzon'da Vestel şoku

Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta 375 gün sonra en farklı yenilgisini aldı. Yanal yenilgi için, "Gerçek gücümüz bu değ

G.Saray kupada Denizli'yi ağırlıyor

Süper Lig'de bir hafta aradan sonra liderliğe yükselen Galatasaray'da gözler bugün Denizlispor ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu ilk hafta


  Bobo'nun bireysel sponsoru Lotto

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Bobo, İtalyan spor giyim markası Lotto ile 2010 yılına dek bireysel sponsorluk anlaşması imzaladı.


  NBA'de Mehmet'li Jazz yeni sezona iyi başladı

NBA'de 2007-2008 sezonu, bu sabaha karşı oynanan 3 maçla başladı. Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, deplasmanda Golden State Warriors'u 117-96 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı sayı atamadan tamamladı.


  Bilek güreşinde büyük başarı

29. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye, 1 altın ve 1 bronz madalya kazandı.


  F.Bahçe potada Barcelona önünde

Basketbol ULEB Avrupa Ligi ikinci maçında bugün deplasmanda İspanya'nın AXA FC Barcelona takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker, Barcelona'ya gitti. Kafilede, kaptan İbrahim Kutluay yer almadı.


  3 günde 1 maç


  Malatya tarih yazdı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri