Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER 2. TURA KOŞUYOR

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’ndaki 4. maçında bugün İstanbul’da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Lüksemburg'dan Alain Hamer yönetecek. Star TV maçı naklen ekrana getirecek..


Zico, Avrupa'da 8 galibiyet aldı

Teknik direktör Zico yönetiminde, Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe Futbol Takımı, Brezilyalı çalıştırıcı yönetiminde

Nihat:İspanya'da başardım

Villarreal'in deplasmanda Atletico Madrid'i 4-3 yendiği maçta 2 gol atarak galibiyetin mimarı olan milli futbolcu Nihat Kahveci, İspanya'da başarılı o


  Ulusoy: Beşiktaş PAF'la çıkamaz

Beşiktaş Kulübü tarafından ağır eleştirilen Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy bir basın toplantısı düzenledi ve Yıldırım Demirören'e 'hezeyan içinde açıklamalar yapıyor' dedi.


  Kayserispor'dan M. Topuz tepkisi

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, gözde futbolcusu Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberlerine tepki gösterdi.


  Nedved Figo'nun ayağını kırdı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden İnter, kan kaybetmeye devam ediyor. Orta sahanın önemli isimlerinden Patrick Viera’nın ilk yarıyı kapatmasının ardından Stankovic’in de 10 gün önce sakatlanması ve sahalardan 1 ay uzak kalacak olmasının sıkıntısını yaşayan İnter’e şok bir haber de Figo’dan geldi. Figo'nun sağ ayak fibula kemiğinin kırıldığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri