Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER 2. TURA KOŞUYOR

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’ndaki 4. maçında bugün İstanbul’da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Lüksemburg'dan Alain Hamer yönetecek. Star TV maçı naklen ekrana getirecek..

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’ndaki 4. maçında bugün İstanbul’da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Lüksemburg'dan Alain Hamer yönetecek. Star TV karşılaşmayı naklen ekrana getirecek. Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, bugünkü önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor. (G) Grubu’nda 6 puanlı lider FC Inter’in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.

LUGANO VE DEİVİD YOK

Bugünkü maçta, Fenerbahçe’de 2, PSV Eindhoven da ise 1 oyuncu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de, Hollanda ekibiyle 23 Ekimde deplasmanda yapılan maçta kırmızı kart gören Deivid ve bu maçtaki sarı kartıyla toplamda 3. karta ulaşan Lugano, takımını yalnız bırakacak. PSV Eindhoven takımında ise 23 Ekim’deki maçta Fenerbahçeli futbolcu Semih’e tükürdüğü için UEFA’nın 4 maç ceza verdiği Addo, yer almayacak.Hollanda ekibinde 2 sarı kartı bulunan Lazovic ise ceza sınırında.

MUHTEMEL KADRO

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, son haftalardaki klasik 11’inde, iki cezalı oyuncusu nedeniyle zorunlu değişiklik yapacak. Savunmada Lugano’nun yerine Yasin’e görev vermesi beklenen Brezilyalı çalıştırıcının, orta alanın sağında Deivid’in yerine ise alternatifi çok. Zico bu bölgede Tümer, Kazım, Ali ve Appiah gibi isimlere yer verebilir. Sarı-lacivertlilerin, PSV Eindhoven karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos, Tümer, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih.

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Karşılaşmanın Biletix firmasından satılan biletlerinden sadece Fenerium alt tribünün bazı bloklarında satış devam ederken, bugünkü mücadelede stadın tamamen dolması bekleniyor.

Kadıköy'de yenilmiyor

Fenerbahçe, evinde Avrupa kupalarında 8 maçlık başarılı bir seri yakaladı. Sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çıktığı son 8 Avrupa kupası maçında yenilgi yüzü görmezken, 5 karşılaşmadan galip, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe, Kadıköy’deki son yenilgisini, yine Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İtalya’nın Milan takımına karşı 4-0’lık skorla almıştı.

Sahasında 67. maç

Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde bugün sahasında 67. maçına çıkacak. Evinde yaptığı 66 karşılaşmada 31 galibiyet elde eden sarılacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 11 kez de berabere kaldı. Sarılacivertliler, sahasında yaptığı maçlarda toplam 93 gol atarken, kalesinde 77 gol gördü.

07.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER 2. TURA KOŞUYOR

  Zico, Avrupa'da 8 galibiyet aldı

  Nihat:İspanya'da başardım

  İngiltere'nin en kötüsü Tuncay

  Ulusoy: Beşiktaş PAF'la çıkamaz

  Kayserispor'dan M. Topuz tepkisi

  Nedved Figo'nun ayağını kırdı


 Son Dakika Haberleri