Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat:İspanya'da başardım

Villarreal'in deplasmanda Atletico Madrid'i 4-3 yendiği maçta 2 gol atarak galibiyetin mimarı olan milli futbolcu Nihat Kahveci, İspanya'da başarılı olduğunu söyledi.

Türk futbolunu İspanya'da başarı ile temsil eden Nihat Kahveci Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son iki sezondur sakatlığı sebebiyle çok oynayamadığını belirten Nihat Kahveci, "Son iki sezon ağır iki sakatlık geçirdim şu anda benim ve takımımım durumu gayet iyi geçen sezonun nisan ayından itibaren 3 veya dört mağlubiyet aldık, bu da bizim ne kadar başarılı olduğumuz gösteririr." dedi.

NORVEÇ MAÇINI ALMALIYIZ

Nihat, kendisine milli takımla ilgili sorulan bir soruya ise, "Fatih hoca görev verirse ve benim durumum iyi olursa göreve hazırım. Herkes Yunanistan mağlubiyetinin ardından durumumuza olumsuz bakıyor; ama ben buna katılmıyorum, her şey bizim elimizde, kimsenin yenilmesini beklemeyeceğiz, çıkıp maçlarımızı kazanacağız herkeste kötü bir hava var bunu değiştirmeliyiz birlik olmamız lazım." diye cevap verdi.

AVRUPA'DA DİL BİLMEK ÖNEMLİ

Milli futbolcu Avrupa'ya giderken ne olursa olsun orada kalmayı kafasına koyduğunu belirterek, "Avrupa'ya giderken kafama soktuğum tek şey Avrupa'da kalmaktı, Tayfun ağabeyin orada olması da benim için önemliydi, beni tanıyan da bir hoca vardı. Avrupa'da kalmak için dil bilmek de çok önemli çünkü dil bilmezseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Biz yurt dışına çıktığımızda bir sıfır yenik başlıyoruz maalesef. Ama ben kendime özgüveni olan bir insanım eşimde bana çok destek oldu. Avrupa'da 5 senedir bulunuyorum ve Allahın izniyle de çok başarılıyım." dedi.

ERSEN BURADA ZORLANMAZ

Nihat en son olarak kendisine Ersen Martin ile ilgili sorulan bir soruya ise, şöyle cevap verdi; "Ersen Martin'i tebrik ediyorum bana burada herkes Ersen'i sordu. Ben de kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledim. Ben Ersen'in burada başarılı olacağına inanıyorum La Liga sahada zevkli oyunun oynandığı bir lig bence. Ersen Martin burada zorlanmaz çünkü o Almanya'da doğdu büyüdü."

07.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER 2. TURA KOŞUYOR

  Zico, Avrupa'da 8 galibiyet aldı

  Nihat:İspanya'da başardım

  İngiltere'nin en kötüsü Tuncay

  Ulusoy: Beşiktaş PAF'la çıkamaz

  Kayserispor'dan M. Topuz tepkisi

  Nedved Figo'nun ayağını kırdı


 Son Dakika Haberleri