Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ulusoy: Beşiktaş PAF'la çıkamaz

Beşiktaş Kulübü tarafından ağır eleştirilen Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy bir basın toplantısı düzenledi ve Yıldırım Demirören'e 'hezeyan içinde açıklamalar yapıyor' dedi.

Ulusoy basın toplantısında şunları söyledi: "Hakem hatası her yerde vardır, MHK'nin başında duayen bir insan vardır, şerefli insanlar MHK'de görev yapmaktadır. Onun bunun keyfine göre hakem atasaydık nasıl biz otorite sağlayacaktık? Birilerinin bildiği bir şey varsa lütfen söylesin" "Sayın Arzuman'ın hakemliğini bırakmasını isteyen Beşiktaş yönetimine gereken cevabı verdim. Arzuman'ın hakemliğii bırakmasını istemiyorum. Yıllarca futbola namusuyla, şerefiyle hizmet vermiş bir hakemin böyle bir derbi maçının ardından hakemliği bırakmasını kabullenemiyorum. Zaten gereken cevabı kendisi de vermiştir."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören tarafından Federasyon'a girmesi istenen Keçeci'nin yine Yıldırım Demirören tarafından istifasının istenmesi çok büyük bir çelişkidir. Çünkü Affan Keçeci'yi genel kurulumuz seçmiştir, Beşiktaş Kulübü seçmemiştir. Affan Keçeci hek kulübe aynı yakınlık ve uzanlıkta durarak Türk Futbolu'na büyük hizmetler yapmıştır. Federasyona girerken hepimiz üzerimizdeki formaları çıkarttık. Federasyona ilk girdiğimizde Şenes Başkanımız bize üzerinizdeki formaları çıkartacaksınız demişti, ben de ilk toplantımda arkadaşlarıma bunu söyledim. Affan Keçeci kardeşimin Beşiktaşlılığı'nı tartışacak Türkiye'de hiçkimse yoktur ama Beşiktaşlı duruşunu Federasyon'da bulunduğu sürece bir kenarda bırakmıştır.

İsmet Arzuman, kupa maçında gördüğünü çalmıştır, Beşiktaş kupayı almıştır, son derbi maçında da gördüğünü çalmıştır. Kötü bir maç yönettiğine inanmıyorum, bir iki hata dışında. Ben de maçı seyrettim, bana göre iyi bir maç yönetti. Her maçta hakem hataları oluyor, olmaması için mücadele ediyoruz. Bir maçta bir hakem hata yapıyorsa bizler kulüplerden, futbolculardan daha fazla üzülüyoruz. Beşiktaş'ın PAF Takımı ile sahaya çıkacağını düşünmüyorum, PAF Takımı ile sahaya çıkmak Beşiktaş'a yakışmaz. Yalnızca bir derbi maçından sonra biz sahaya PAF Takımı ile çıkacağız sözü bana çok anlamsız geliyor. O an heyecanla söylenmiş sözler olarak kabul ediyorum.

07.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER 2. TURA KOŞUYOR

  Zico, Avrupa'da 8 galibiyet aldı

  Nihat:İspanya'da başardım

  İngiltere'nin en kötüsü Tuncay

  Ulusoy: Beşiktaş PAF'la çıkamaz

  Kayserispor'dan M. Topuz tepkisi

  Nedved Figo'nun ayağını kırdı


 Son Dakika Haberleri