Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Erdoğan: Savaş değil, operasyon peşindeyiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’tan tasfiyesi konusunda ‘sınır ötesi bir operasyon’ yapma noktasına geldiğini belirterek, “Uluslararası hukuktan doğan yetkimizi kullanacağız’’ dedi.


Bush ve Erdoğan somuta indi

ABD yönetiminden üst düzey bir yetkili, ABD Başkanı George W. Bush ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, terör örgütü PKK sorununun ortadan kaldırılmas

Müşerref çağrılara kulak asmadı

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in hafta sonu anayasayı askıya alarak ülke genelinde ilân ettiği olağanüstü hâlin dünya çapında kınanması İsla


  Vatikan-Suudi diyaloğu

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Katoliklerin dinî merkezi olan Vatikan’ı ilk ziyaret eden Suudi lider oldu.


  Kosova bağımsızlık için gün sayıyor

Kosova’nın nihai statüsüne ilişkin müzakerelere katılan Kosova heyetinde yer alan Haşim Taçi, Kosova’nın 10 Aralık’tan kısa süre sonra bağımsızlık ilanı için tarih belirleyeceğini söyledi.


  Amerika’da İslâmiyet Ansiklopedisi yayınlandı

Müslüman ve gayri Müslim profesörlerin 2 yıl süren çalışmasının sonucunda ilk kez Amerikalı Müslümanlarla ilgili bir ansiklopedi yayınlandı. ABD’de İslâm Ansiklopedisi isimli çalışmayı dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi’nden Müslüman ve gayri Müslim profesörler ortak çalışmayla hazırladı.


  Ney çaldı, idamdan kurtuldu

İran’da cinayetten idama mahkûm olan bir genç, idam sehpasında ney çalınca, maktulün ailesi dâvâdan vazgeçti ve idam mahkûmu 165 bin dolar kan parasıyla serbest bırakıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri