Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

F.BAHÇE'DEN DEV ADIM

Şampiyonlar Ligi (G) Grubundaki 4. maçında PSV'yi 2-0 yenip 8 puana yükselerek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde eden temsilcimiz, son 9 Avrupa Kupası maçında yenilgi yüzü görmedi ve Kadıköy'deki son 9 Avrupa maçında da mağlup olmadı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, (G) Grubu'ndaki 4. maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımını 2-0 yenerek puanını 8'e yükseltip, gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı. Gruptaki 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, yoluna yenilgisiz devam eden sarı-lacivertliler, birisi deplasmanda ve diğeri de iç sahada olmak üzere kalan son 2 maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti. (G) Grubu'nda 9 puanlı FC Inter'in arkasında 8 puanla ikinciliğini koruyan Fenerbahçe, grup üçüncülüğünü ve dolayısıyla UEFA Kupası'na gitmeyi matematiksel olarak garantilemiş oldu.Gruptaki 3. maçlarda deplasmanda PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Kadıköy'de rakibine şans tanımayarak 3 puan almasını bildi.

YENİLMEZLİĞİ SÜRÜYOR

Son yaptığı 9 Avrupa kupası maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de çıktığı son 9 Avrupa kupası maçında da mağlup olmadı. Avrupa kupalarındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Kupası'nda İspanya'nın Celta Vigo takımı karşısında deplasmanda 1-0'lık sonuçla alan Fenerbahçe, ardından yaptığı 9 karşılaşmada yenilmedi.

KALEYİ GÖSTERMEDİ

Grupta yaptığı karşılaşmalarda rakiplerine adeta kaleyi göstermeyen sarı-lacivertlilerin, kaleyi bulan toplam 24 şutuna, rakipleri 8 şutla karşılık verdi. Gruptaki ilk maçında FC Inter'i Kadıköy'de 1-0 yenen sarı-lacivertli ekip, rakip kaleyi bulan 7 şutuna karşılık kalesinde 2 gollük şut gördü. CSKA Moskova deplasmanında grubun 2. maçında rakibinin kalesine isabetli 8 şut atan Fenerbahçe, kendi kalesinde 3 şuta izin verdi. PSV Eindhoven önünde deplasmanda ise rakibine gollük şut attırmayan sarı-lacivertliler 1 isabetli şutla yetindi. Son olarak PSV Eindhoven ile dün akşam Kadıköy'de yaptığı maçta rakip kaleye 8 gol vuruşu yapan Fenerbahçe, kalesinde 3 şut gördü.

5 GOL ATTI, 2 YEDİ

Fenerbahçe, gruptaki 4 maçta toplam 5 gol atarken, kalesinde ise 2 gol gördü. FC Inter ve PSV Eindhoven ile yapılan iki maç olmak üzere 3 karşılaşmada kalesini gole kapatan sarı-lacivertliler, CSKA Moskova karşısında deplasmanda ise 2 gol yedi.

09.11.2007


 

Kazım: Rüyalarım gerçek oldu

Fenerbahçe futbol takımında forma giyen Colin Kazım, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak rüyalarımdan birini gerçekleştirdim'' dedi. UEFA, Fenerbahçe'nin, Avurupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda PSV Eindhooven'e karşı aldığı galibiyetin ardından Colin Kazım ile yaptığı röportajı internet sayfasında yayımladı.

Colin Kazım'ın, kuzeninin cenazesinin kalktığı gün Eindhooven'e karşı forma giydiğini belirten UEFA, İngiltere doğumlu futbolcunun, ''İstanbul'da kalıp maça çıkmaya karar verdim. Beni tanıyan herkes, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı ne kadar çok istediğini bilir. PSV maçında forma giyerek rüyalarımdan birini gerçekleştirdim'' şeklindeki açıklamasına yer verdi. Takım savunmasının önemine değinen Kazım, PSV maçında da çok iyi savunma yaptıklarını belirtti. Colin Kazım, takımındaki tüm futbolcuların kaliteli olduğunu ifade etti.

09.11.2007


 

Avrupa'da yenilmeyen 7 takımdan biri oldu

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki 4. maçlar sonucunda namağlup 7 takımdan biri oldu. (G) Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, 4 maçta aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayarak, ikinci sırada bulunuyor.

''Devler Ligi''nde (A) Grubu'nda 8 puanlı lider Porto'nun, (B) Grubu'nda 8 puanlı lider Chelsea'nin ve (C) Grubu'nda 8 puanlı lider Real Madrid'in 2'şer galibiyet ve beraberlikleri bulunurken, (E) Grubu'nda 10 puanlı lider Barcelona'nın 3 galibiyet ve 1 beraberliği, (F) Grubu'nda12 puanlı lider Manchester United'in 4 galibiyeti, (H) Grubu'nda da 10 puanlı lider Arsenal'in 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. Gruplardaki 4 maçını da kazanan tek takım Manchester United olurken, gruplarda namağlup takımlar arasında lider olamayan tek takım ise Fenerbahçe. Bu arada, Milan'ın 9 puanla lider olduğu (D) Grubu'nda namağlup takım bulunmuyor.

09.11.2007


 

Alex'e 15 gün özel tedavi var

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, karşılaşmada sakatlığı nedeniyle oyundan çıkardığı Alex'in, Kayserispor maçında oynayamayacağını, Brezilyalı futbolcuya 15 gün özel tedavi uygulayacaklarını söyledi.

Zico, Alex'i, Beşiktaş maçında da sakatlığı nedeniyle istediği performansı gösterememesi nedeniyle oyundan aldığını hatırlattı.

09.11.2007


 

Roberto Carlos 111. maçına çıktı

PSV Eindhoven ile yaptıkları maçta, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 111. maçına çıkan Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos, bunun kendisi için mutluluk verici olduğunu bildirdi.

Şampiyonlar Ligi'nin en tecrübeli isimleri arasında yer alan dünyaca ünlü sol bek, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, ''PSV Eindhoven maçıyla kariyerimdeki 111. maçıma çıkmış oldum. Bu birçok futbolcuya kısmet olmayacak bir başarı. Bu benim için mutluluk verici. Futbola devam ettiğim müddetçe bu sayı günden güne artacaktır'' dedi.

09.11.2007


 

F.Bahçe PSV'yi 2 dakikada bitirdi

Hollanda'da, dün yayımlanan gazetelerin Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe PSV Eindhoven maçına ilişkin yer alan yorumlarında, Fenerbahçe'nin PSV'den üstün bir takım oyunu sergileyerek karşılaşmayı rahat ve kolay bir şekilde kazandığı belirtildi.

Gazetelere göre, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek, PSV'nin ise bu şansı hemen hemen kalmadı. Ülkenin en büyük gazetesi De Telegraaf, ''PSV geriye düştü, Fenerbahçe karşısında gole uzaktı'' başlığını atarken, Algemeen Dagblad, ''PSV sönük kaldı, ayrılışa yakın'' başlığını kullandı.De Volkskrant Gazetesi, ''Fenerbahçe PSV'nin kalite eksikliğini iyi değerlendirdi, iki dakikada işi bitirdi'', Trouw Gazetesi de ''PSV Avrupa'nın en iyileri arasına girmekte yetersiz'' başlıklarını kullandılar.

09.11.2007


 

Gökhan: İnter'i yenip lider olabiliriz

PSV maçında alınan galibiyette büyük pay sahibi oyunculardan Gökhan Gönül, ''Milli Takım herkesin hayallerini süsler.

Fatih Terim hocamız kimin oynayacağını çok iyi bilir. Ben hayatımda böyle seyirci görmedim. Beni de bağırlarına bastılar hepsine teşekkür ediyorum. Inter ile de liderlik mücadelesi vereceğiz. Neden lider biz olmayalım'' dedi.

09.11.2007


 

Gökhan Zan'dan yalanlama

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Zan, Sivasspor maçında oynamayarak, milli takıma dinlenmiş bir şekilde gideceği ve bu yönde milli takım doktoru Cengiz Dinç'e bilgi verdiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Gökhan Zan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, milli takım doktoru Cengiz Dinç ile herhangi bir görüşmesinin asla olmadığını belirterek, ''Haberde yer alan, milli takım doktorlarına Sivasspor maçında dinlenip, milli takım kampına katılacağım şeklinde haber gönderdiğim iddiası kesinlikle yalandır'' dedi.

09.11.2007


 

Denizlispor-Trabzonspor

Trabzonspor ile Denizlispor, bugün ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 32 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 21-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzonspor, 51 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 22 gol gördü.

09.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri