Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Valencia Aurelio'yu istiyor

İspanyol spor basını, bazı Türk gazetelerinde yer alan ''Valencia'nın yeni teknik direktörü RolandKoeman'ın Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu istediği''iddialarını doğrularken, iki farklı görüşü ortaya attı.

Marca gazetesi, Valencia kulübü yöneticilerinin şimdilik Aurelio'nun transferine sıcak bakmadıklarını yazarken, AS gazetesi ise Norveç-Türkiye maçında kulüp tarafından izlenecek Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceğini iddia etti.

İspanyol Marca gazetesi, Koeman'ın, Aurelio ile ilgili talebini geçen salı günü toplantıda Valencia Kulübü Spor Direktörü Miguel Angel Ruiz'e ilettiğini kaydetti. Koeman'ın, Valencia'ya geldiği ilk günden bu yana ''çantasında Aurelio isminin olduğunu'' iddia eden gazete, Hollandalı teknik adamın, yardımcısı Tony Bruins aracılığıyla Aurelio hakkında geniş bilgi sahibi olduğunu belirtti. Ancak, Valencia kulübü yöneticisi Ruiz'in, henüz Aurelio talebini net bir şekilde masaya yatırmadığı, çünkü takımın öncelikli sorununu bir orta saha oyuncusu değil, sol kanat oyuncusu olarak gördüğü ifade edildi.

Valencia'nın orta sahasına bu sezon başında 17 milyon avro verilerek alınan Manuel Fernandes'in halan uyum sürecinde olduğu ve hafif sakatlıklar geçirdiğinden kendisinden beklenen performansı tam yansıtamayan Ruben Baraja'nın daha yüksek düzeye çıkmasının beklendiği, bu yüzden orta sahada Aurelio gibi yeni bir isme gerek olmadığı iddia ediliyor. Marca'ya göre, Valencia'nın en büyük sorununun, Miguel ve Moretti'ninsakatlıklarından dolayı sol kanatta olduğu savunulurken, kulübün de bu konuda çözüm aradığı söyleniyor.

Öte yandan AS gazetesi ise Valencia kulübünden bir gözlemcinin Norveç-Türkiye maçını izleyerek Aurelio hakkında not tutacağını ileri sürdü. Gazete, gelecek günlerde İspanyol kulübünün Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceğini iddia etti.

16.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  5 GÜNDE 2 MAÇ BİZE TERS

  Norveç polisi işi sıkı tutuyor

  Valencia Aurelio'yu istiyor

  Beşiktaş'a kötü haber

  Rusya'ya 5-1 yenildik

  Milliler Tallin'de şehir turu yaptı

  Denizli gözünü ilk 5'e dikti

  Kezman: Bomba gibi dönüyorum

  Carlos: Real Madrid'e % 80 kaybederiz

  Norveç'in bilgi bankası Türk medyası

  Trabzon'da ilk başkan adayı


 Son Dakika Haberleri