Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2008'in kapısı açıldı

13. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, Norveç'i deplasmanda 2-1 yenen Türkiye, finallere katılma yolunda önemli bir adım attı. Gruptaki son maçında, Çarşamba günü İstanbul'da Bosna-Hersek ile karşılaşacak olan Ayyıldızlılar, rakibini yendiği takdirde 2008'e katılma hakkını kazanacak.

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda, Norveç'i deplasmanda 2-1 yenen Türkiye, finallere katılma yolunda önemli bir adım attı. Milliler, puanını 21'e çıkardı ve 2. sıraya yükseldi. Norveç ise bu yenilgi sonrasında 20 puanda kaldı ve 3. sıraya indi. Türkiye, gruptaki son maçında, 21 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da Bosna-Hersek ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, rakibini yendiği takdirde Avusturya ve İsviçre'nin birlikte düzenleyeceği finallerde mücadele etme hakkını kazanacak.

FİNALLERE 4 BİLET VAR

A Grubu'nda geceyi galibiyetle kapatan Polonya bileti alırken, Ermenistan'ı yenen Portekiz, en yakın rakibinin 3 puan önünde. Ama Kazakistan maçı kar yağışı nedeniyle ertelenen Sırbistan, son iki maçta alacağı galibiyetlerle Scolari'nin öğrencilerinin kaybını bekleyecek.

SIRADA BOSNA HERSEK VAR

C Grubu'nda Yunanistan daha önceden finalleri garantilemişti. Bugün oynanan maçta Türkiye, Norveç'i 2-1 yenek kaybettiği avantajı geri aldı. Artık bize Bosna karşısında alacağımız galibiyet yetecek. Beraberlik ve mağlubiyet halinde ise Norveç'in Malta'ya kaybetmesini bekleyeceğiz.

RUSYA BÜYÜK FIRSAT TEPTİ

E Grubu, gecenin en dramatik maçlarından birine sahne oldu. İsrail'e büyük bir avantajla giden Rusya, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve büyük bir fırsatı tepti. Artık ipler İngiltere'nin elinde. Ada ekibi çarşamba günü Hırvatistan'dan 1 puan alırsa finallere katılacak.

İSVEÇ'E 1 PUAN LAZIM

F Grubu'da elemelere çok iyi başlayan İsveç, son maçlardaki puan kayıplarına İspanya mağlubiyetini de ekleyince işini son maça bıraktı. Kuzey ekibi, sahasında Letonya'dan 1 puan almak zorunda. Yenilgi halinde Kuzey İrlanda'nın İspanya'dan alacağı bir galibiyet herşeyi karıştıracak.

19.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2008'in kapısı açıldı

  Nihat: Sevinmek bizim hakkımız

  Gökhan Gönül görev bekliyor

  Carew: Hayal kırıklığı yaşadım

  Terim: Gün birleşme günü

  Ulusoy: Çarşamba tribünleri doldurun

  Ampute Milli Takım İran'ı 1-0 yendi

  İpler bizim elimizde


 Son Dakika Haberleri