Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İpler bizim elimizde

A Milli Takımı, deplasmanda "tamam veya devam" maçında Norveç'i yenerek, 2008 finallerine gidebilme yolunda önemli bir başarıya imza attı. Bize bu zaferi yaşatanları teşekkür ediyoruz..

Teknik Direktör Fatih Terim, bu maçta tecrübesini ve kurnazlığını bir defa daha gösterdi. Sahaya çıkan 11'i baskıdan uzak, pozitiv yönde motive ederek rahat oynamalarını sağladı. Rakibin oyunu yavaşlatma taktiğine karşılık, 90 dakika boyunca mücadelenin yüksek tempoda oynanmasını sağladı. Sahanın her yerinde pres uygulatarak, gol dışında önemli bir pozisyon verdirmedi. Bu tarihi galibiyetle birlikte kendisini milli takımdan istifasını bekleyenlere de güzel bir mesaj verdi..

Bu maçta Emre Belözoğlu tam bir liderdi. Eski alışkanlığını bırakarak, topu yanlara değil, dikine taşıyarak Norveç'in orta sahasını dağıttı. 30 metreden attığı gol rakibin çözülmesine neden oldu. Ayrıca Gökhan Gönül ilk maçı olmasına karşılık sağ kanadı çok iyi kullandı ve yaptığı mükemmel asistle 2. golün hazırlayıcısı oldu..

Şimdi 2008'e gitme yolunda bütün ipler bizim elimize geçti. Çarşamba günkü Bosna-Hersek maçı da zor geçecek. Fatih Terim bu engeli de aşabilirse Türk Milli Takımını 2. defa Avrupa Şampiyonası finallerine taşıyan teknik direktör ünvanına kavuşmuş olacak..

Erol DOYURAN

19.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2008'in kapısı açıldı

  Nihat: Sevinmek bizim hakkımız

  Gökhan Gönül görev bekliyor

  Carew: Hayal kırıklığı yaşadım

  Terim: Gün birleşme günü

  Ulusoy: Çarşamba tribünleri doldurun

  Ampute Milli Takım İran'ı 1-0 yendi

  İpler bizim elimizde


 Son Dakika Haberleri