Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bizim Radyo programcılarıyla buluştu

Bizim Radyo yöneticileri, yayın kurulu üyeleri ve programcıları, yeni yayın dönemi öncesinde tanışmak ve kaynaşmak üzere yemekli bir toplantıda bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular, Genel Müdür Recep Taşçı ve Bizim Radyo Yayın Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı, samimi ve sıcak bir havada geçti.

Toplantının, Bizim Radyo yöneticilerinin, çalışanlarının ve programcıların birbirlerini daha yakından tanıması ve “Bizim Radyo olarak biz kimiz”i daha iyi anlamak adına düzenlendiğini ifade eden Genel Müdür Recep Taşçı, yeni yayın dönemiyle ilgili dilek ve temennilerinden sonra, sözü, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular’a bıraktı.

Herşeyden önce, insana insan olduğu için değer vermenin en önemli prensiplerimizden biri olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Kutlular, programcılara Bizim Radyo’nun temel yayın ilkeleri ve hassasiyetleri-miz hakkında bilgi verdi. Yeni Asya Medya Grubu olarak beslendikleri temel kaynağın Risâle-i Nur ölçüleri olduğunu vurgulayan Kutlular, radyo programlarının da bu doğrultuda şekillenmesi gerektiğini dile getirdi.

Tek tek tanışmanın ardından, Bizim Radyo programcılarından sanatçı İsa Muslubaş türküleriyle hoş dakikalar yaşattı. Toplantı, yeni yayın döneminin hayırlara vesile olması temennileriyle sona erdi.

İsmail TEZER

20.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bizim Radyo programcılarıyla buluştu

  Müzik şiddet eğilimine terapidir

  Mevlânâ’nın gönül zenginliği seramikte

  Taşköprülüler okuyor


 Son Dakika Haberleri