Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ZİCO: CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu bize ilerde daha da katkıda bulunacak. Eksiklik olarak değil de 3 kulvarda mücadele ediyoruz, en üst düzeyde bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor, bu hedefler ve çok fazla maç oynayacak olmamız belki ilerde sıkıntıya neden olabilir'' dedi.


Alex: Semih keyif veriyor

Ankaraspor'a attığı 3 golle ayakta alkışlanan Brezilyalı yıldız Alex, Semih'i överek ''Semih çok kaliteli ve iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif

Beşiktaş'ta Marsilya hazırlığı başladı

Beşiktaş, çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda Olympic Marsilya ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.


  Middlesbrough'un en kötü sezonu

Ada'da transferin son gözdesi olan Nicolas Anelka kendisine takip eden kulüplerden biri olan Manchester United'ı evine eli boş gönderdi.


  Nihat: En iyi dönemi yaşıyorum

A Milli Futbol Takımı ve İspanya'nınVillarreal takımının yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, 28. yaşgününü kutladı.


  Halil'den altın gol

Bundesliga'da 14. hafta mücadelesindeSchalke deplasmanda Hannover 96'yı 3-2 yenerken, Halil Altıntop 62'de takımının galibiyet golüne imza attı.


  G.Saray'a yenilen Beşiktaş'ta yüzler asık

Beko Basketol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown'a kendi seyircisi önünde 80-75 yenilen Beşiktaş Cola Turka'da moraller bozuk.


  Anne-kız birbirine rakip oldu

Kayseri'de düzenlenen Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonasına 32 bölgeden 224 sporcu mücadele etti. Şampiyonada Antalya Bölgespor takımından Zehra Öktem (48) ile kızı Çiğdem Öktem de mücadele etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri