Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ZİCO: CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu bize ilerde daha da katkıda bulunacak. Eksiklik olarak değil de 3 kulvarda mücadele ediyoruz, en üst düzeyde bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor, bu hedefler ve çok fazla maç oynayacak olmamız belki ilerde sıkıntıya neden olabilir'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, 4-2 kazandıkları Ankaraspor maçında ortaya koydukları futbol ve mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını, golü de erken bulduklarını belirten Zico, ''Fakat bazı bölümlerde de istemediğimiz şeyler oldu. Maçı kazandık düşüncesine kapıldığımız dakikalarda sıkıntı yaşadık. Oyuncu değişiklikleri de takıma olumlu yansıdı. 2-1'den sonra toparlandık, sahada istediğimizi yapmaya başladık ve goller de geldi. Genel olarak oyundan da sonuçtan da memnunum'' dedi.

ALEX KASITLI KART GÖRMEDİ

Zico, sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Alex'in sarı kart görmesinin Galatasaray maçına rastlamaması için bilinçli bir kart görme miydi? şeklindeki bir soruya da ''Tabii ki değil, ben buna katılmıyorum. Oyuncu bu tür bir düşünce içinde olmaz. Oyun içindeki bir pozisyonda hakem öyle değerlendirdi. Oyuncu sahaya çıktığı zaman sadece o anda oynadığı maçı düşünür. Sarı kart görmesi de öyle. Doğrudur Denizlispor maçında oynamayacak.'' diye cevap verdi.

3 KULVARDA DA İYİ OLMALIYIZ

Fenerbahça'nin ligde de iyi duruma gelmesinin nedeninin sorulması ve eksikliklerinin olup olmadığının sorulması üzerine de Zico şunları söyledi; ''Bu noktaya gelmemizdeki, bundan sonra da daha iyi olacak olmamızın nedenlerinden biri uzun süredir birlikte oynuyoruz, ciddi çalışıyoruz, oyuncularımız kendilerine iyi bakıyor. Kadromuz da geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Eksiklik olarak değil de 3 kulvarda mücadele ediyoruz, en üst düzeyde bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor, bu hedefler ve çok fazla maç oynayacak olmamız belki ilerde sıkıntıya neden olabilir.''

26.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİCO: CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

  Alex: Semih keyif veriyor

  Beşiktaş'ta Marsilya hazırlığı başladı

  Hidayet'ten Miami potasına 27 sayı

  Middlesbrough'un en kötü sezonu

  Nihat: En iyi dönemi yaşıyorum

  Halil'den altın gol

  G.Saray'a yenilen Beşiktaş'ta yüzler asık

  Anne-kız birbirine rakip oldu


 Son Dakika Haberleri