Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: Semih keyif veriyor

Ankaraspor'a attığı 3 golle ayakta alkışlanan Brezilyalı yıldız Alex, Semih'i överek ''Semih çok kaliteli ve iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif alıyorum'' dedi.

Süper Lig'de Ankaraspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe'de, attığı 3 golle yıldızlaşan isim olan Alex, kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Kazandığımız için çok mutluyum. 3 gol atmak da benim için ayrıca bir mutluluk oldu'' dedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yapacakları FC Inter karşılaşmasıyla ilgili olarak, Pazartesi'den itibaren tamamen bu karşılaşmayı düşüneceklerini vurgulayan Alex, ''Inter ile yapacağımız maçtan, gruptan çıkmayı garantilemiş olarak dönmek istiyoruz. Fenerbahçe, her zaman kazanmak için sahaya çıkar'' diye konuştu.

SEMİH SAKİN OLMALI

Ayrıca, takım arkadaşı Semih'in performansının sorulması üzerine de Alex, ''Semih çok kaliteli bir oyuncu. Bunu her zaman söylüyorum. Yalnızca topu aldığı zaman daha sakin olması gerektiğini ve antrenmanlarda yaptığını maçlarda sahaya yansıtması gerektiğini ben ona söylüyorum. O iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif alıyorum'' cevabını verdi.

İNTER MAÇI KIRAN KIRANA

Ankaraspor karşısında Fenerbahçe'nin 2. golüne imza atan Semih Şentürk, rakiplerinin iyi bir ekip olduğunu kaydederek, ''Ancak biz de lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Evimizde yaptığımız maçları kazanmak istiyorduk ve bunun için mücadele ettik. Rahat bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum'' derken, FC Inter maçı için ise, ''Biz onları kendi evimizde yendik, onlar da bizi kendi evlerinde yenmek isteyecekler. Kıran kırana bir maç olacak'' diye konuştu.

Alex Denizli'de yok

Bu sezon ligde toplamda 4. sarı kartını gören Alex, 14. haftadaki Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. Bu sezon lig maçlarında 4. haftada Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, 6. haftada Bursaspor ve 8. haftada Vestel Manisaspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, 13. hafta mücadelesinde Ankaraspor karşısında gördüğü kartla toplamda 4. sarı karta ulaştı.

26.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİCO: CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

  Alex: Semih keyif veriyor

  Beşiktaş'ta Marsilya hazırlığı başladı

  Hidayet'ten Miami potasına 27 sayı

  Middlesbrough'un en kötü sezonu

  Nihat: En iyi dönemi yaşıyorum

  Halil'den altın gol

  G.Saray'a yenilen Beşiktaş'ta yüzler asık

  Anne-kız birbirine rakip oldu


 Son Dakika Haberleri