Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kartal prestij peşinde

Beşiktaş, Şampiyonlar Liginde bugün İstanbul'da ağırlayacağı Marsilya'yı yenerek 8-0'lık Liverpool yenilgisini unutturup, gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. İnönü Stadında saat 21.45'de başlayacak maçı İspanyol hakem Contalejo yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda yer alan Beşiktaş, bugün konuk edeceği Olympique Marsilya'yı yenerek, 8-0'lık Liverpool yenilgisini unutturup, gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Grubunda yaptığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve diğer 3 karşılaşmadan mağlup ayrılarak 3 puan toplayabilen siyah-beyazlı ekip, Fransız rakibini yenerek ikinci galibiyetin yanı sıra puanını 6'ya çıkarmayı amaçlıyor.

8-0'I UNUTTURACAK MI?

Şampiyonlar Ligi'ne Olympique Marsilya ile deplasmanda yaptığı karşılaşmayla başlayan Beşiktaş, rakibine 2-0 yenilmişti. Daha sonra İstanbul'da Portekiz'in Porto takımına 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ilk galibiyetini de BJK İnönü Stadı'nda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup ederek elde etti. Liverpool'u 2-1 yendikten sonra deplasmanda İngiliz takımının konuğu olan Beşiktaş, rakibine 8-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı ve taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı. Siyah-beyazlı ekip, bugün Olympique Marsilya'yı yenerek, hem 3 puanı almayı, hem de Liverpool karşısındaki farklı yenilgiyi taraftarlarına unutturmayı amaçlıyor.

İBRAHİM TORAMAN KADRODA

Bu arada Beşiktaş'ta, Olympique Marsilya maçı öncesi Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. Süper Lig'de Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılan maçta oynamayan İbrahim Toraman da bugünkü maçla birlikte tekrar takımdaki yerini alacak.

HAKEM İSPANYOL CANTELEJO

BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te yapılacak karşılaşmayı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek. Cantalejo'nun yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Victoriano Giraldez Carrasco ve Jesus Calvo Guadamuro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Alfonso Perrez Burrull görev yapacak. Diğer yandan, (A) Grubu'nda bugün ayrıca İngiltere'de Liverpool-Porto maçı oynanacak.

Ertuğrul Sağlam'ın Avrupa karnesi

Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Marsilya maçıyla kariyerindeki 17. Avrupa kupası maçına çıkacak. İlk Avrupa kupası heyecanını Kayserispor teknik direktörü olduğu sırada yaşayan Sağlam, sarıkırmızılı takımın yanı sıra Beşiktaş ile 16 Avrupa kupası heyecanı yaşadı. Teknik direktörlük kariyerinde Kayserispor ve Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında 16 maça çıkan Sağlam, bu mücadelelerde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. Sağlam, Kayserispor'u UEFA Intertoto Kupası'nın ardından, UEFA Kupası'na taşıyarak büyük bir başarıya imza attı.

28.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal prestij peşinde

  Trabzon'da kötü gidişi Yanal da durduramadı

  Hakan idmanda gol şov yaptı

  Efes 14 yıl sonra Aris'le oynuyor

  Hidayet, Orlando Magic'i uçurdu

  D.Bakır lideri yıktı


 Son Dakika Haberleri