Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan idmanda gol şov yaptı

Galatasaray, UEFA Kupası'nda perşembe günü Yunanistan'ın Panionios takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıktan kurtulan Hakan Şükür ile Nonda dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Hakan Şükür, antrenmanda yaptığı güzel hareketler ve gollerle adeta şov yaparken, neşesiyle de dikkati çekti. İdmanda, sakatlıkları süren Linderoth, Hasan, Hakan Balta ve Ayhan fizyoterapist Cevat Güler yönetiminde çalışırken, Bouzid ise koşu yapmakla yetindi. Sakatlıkları bulunan Barış, Okan ve Carrusca ise idmana katılmadılar.

Arda'nın dizindeki sakatlığı nüksetti

Galatasaray'ın genç yıldızlarından Arda, şut çalışması sırasında sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Şut atarken sağ dizinde ağrı hisseden Arda, Feldkamp'ın yanına gelerek sakatlandığını bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Arda'dan saha etrafında biraz koştuktan sonra soyunma odasına gitmesini söyledi. Arda'nın durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı açıklandı. Öte yandan Feldkamp'ın antrenman öncesinde oyuncularıyla tesislerde bir toplantı yaptığı öğrenildi.

28.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal prestij peşinde

  Trabzon'da kötü gidişi Yanal da durduramadı

  Hakan idmanda gol şov yaptı

  Efes 14 yıl sonra Aris'le oynuyor

  Hidayet, Orlando Magic'i uçurdu

  D.Bakır lideri yıktı


 Son Dakika Haberleri