Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da kötü gidişi Yanal da durduramadı

Ziya Doğan'ın görevden ayrıldığı 9. hafta sonunda 13 puan ile 7. sırada bulunan bordo-mavililer, Ersun Yanal ile 13. hafta sonunda 16 puan ile 10. sıraya geriledi. Yanal döneminde Trabzonspor 4 resmi maçta 3 yenilgi, 1 galibiyet aldı.

Trabzonspor'da teknik direktör değişikliği de kötü gidişe ''Dur'' diyemedi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın ligin 9. haftasındaki 3-2'lik Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında görevinden ayrılması, bordo-mavili takımdaki kötü gidişatı durduramadı. Ziya Doğan'ın görevden ayrıldığı 9. hafta sonunda 13 puan ile 7. sırada bulunan bordo-mavililer, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ile 13. hafta sonunda 16 puan ile 10. sıraya geriledi. Ziya Doğan'ın ayrılışının ardından ligin 10. haftasında PAF Takımı Antrenörü Ahmet Özen ile Kayserispor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle dönen bordo-mavililer, daha sonra Ersun Yanal yönetiminde 3 lig maçında sadece 1 galibiyet aldı.

FARKLI YENİLGİYLE BAŞLADI

Ersun Yanal yönetiminde ilk olarak Fortis Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor, sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. En son geçen sezon ligin 10. haftasında Gençlerbirliği'ne Ankara'da 3-0 yenilen bordo-mavililer, Manisa'ya da aynı sonuçla yenilerek 375 gün sonra en farklı yenilgisini almış oldu.

4 RESMİ MAÇTA 1 GALİBİYET

Trabzonspor, Yanal yönetiminde 1'i Fortis Türkiye Kupası, 3'ü lig maçı olmak üzere 4 resmi maçta 1 galibiyet aldı. Fortis Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor'a 3-0 yenilen bordo-mavililer, ligin 11. haftasında Ankaraspor'u sahasında 2-1 yendi. Karadeniz ekibi, ligin 12. haftasında deplasmanda Denizlispor'a 2-0, ligin 13. haftasında da sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildi.

28.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal prestij peşinde

  Trabzon'da kötü gidişi Yanal da durduramadı

  Hakan idmanda gol şov yaptı

  Efes 14 yıl sonra Aris'le oynuyor

  Hidayet, Orlando Magic'i uçurdu

  D.Bakır lideri yıktı


 Son Dakika Haberleri