Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

D.Bakır lideri yıktı

TFF 1. Lig 14.hafta karşılaşmalarında Sakaryaspor evinde Diyarbakırspor'a 2-0 mağlup oldu. Malatya, ligin güçlü takımlarından Ordu'yu rahat geçti. Elazığspor kan ağlıyor. Verilen penaltı ve kırmızı kart tartışılmaya devam ediyor. Mardinspor ise sahasında Karşıyaka'ya farklı mağlup oldu.

Geçen hafta Sakaryaspor karşısında 1 puanı 90+2'de attığı golle kurtararak zirveye tutunan Antalyaspor, Elazığspor'u 2-1 mağlup etti. Bu maçta Elazığspor aleyhine verilen kırmızı kart ve penaltının tartışılır olmasına karşın birçok maçta hatalı düdükler yüzünden haklarının gasb edildiğini de belirtmek isteriz.

Aylardır yönetimsiz, teknik heyetsiz çalışan Malatyasporlu futbolcular, yeni gelen yönetime güzel bir hediye verdi. Orduspor'u geçerek taraftarların gönlünde taht kurmaya devam ediyorlar. Büyük özveriyle maçlara hazırlanan ve çıkan bu futbolcuları yürekten alkışlamak gerek.

Karşıyaka, Mardin deplasmanından şen döndü ve yükselişini sürdürerek puanını 21'e yükseltti. Mardinspor ise ligin alt sıralarından kurtulamadı ve 11 puanda kaldı. Bu hafta göze batan ve bana göre çok zorlu geçecek maçlardan birisi Orduspor ve Eskişehir arasında oynanacak. Malatyaspor ise Karşıyaka deplasmanından galibiyetle dönebilir.

Said YALÇIN

28.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal prestij peşinde

  Trabzon'da kötü gidişi Yanal da durduramadı

  Hakan idmanda gol şov yaptı

  Efes 14 yıl sonra Aris'le oynuyor

  Hidayet, Orlando Magic'i uçurdu

  D.Bakır lideri yıktı


 Son Dakika Haberleri