Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Büyüme modeli değişmeli

Ankara Organize Tekstil Sanayi Sitesi (ANTEKS) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süreyya Kayıhan, Türkiye’nin yeni bir büyüme modeline geçmesi gerektiğini kaydetti


Kablo koptu, İMKB durdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yol genişletme çalışmaları sırasında Türk Telekom’a ait kabloları koparması sonucu İMKB’da seans açılamadı. Arızanın

BORYAD: Tekrarlarsa Telekom’a dâvâ açacağız

Borsa Yatırımcıları Derneği (BORYAD) Başkanı Ali Bahçuvan, “Türk Telekom’daki grev gibi abuk sabuk, algılaması zor bir nedenle bugün Türkiye’de milyar


  Hububatta gümrük vergileri düşürüldü

Hububatta spekülatif fiyat hareketlerinin önlenmesi için gümrük vergileri, yüzde 60-130 düzeyinden yüzde 5-8’e, mısırda yüzde 35’e indirildi.


  Bakan Tüzmen: Hedefimiz, BAE’den 40 milyar dolar pay almak

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önümüzdeki 10-15 yılda, 400 milyar dolarlık proje gerçekleştireceğini belirterek, ‘’Hedefimiz 40 milyar dolar pay almak’’ dedi.


  Petkim’de bu kez de ‘yasaklı’ dâvâsı

Petkim ihalesini kazanan grupta yer alan Turcas’ın kamu ihalelerinden bir yıl süreyle yasaklı olduğu ortaya çıktı. Petrol-İş Sendikası bunu gerekçe göstererek, ÖYK kararının iptali ve yürütmenin durdurulması istemiyle Danıştay’a dava açtı.


  İngilizler borçlarını ödeyemiyor

0 milyon İngiliz’in büyük bir mali kriz yaşadıkları, borçları ve tutsat (mortgage) ödemeleriyle başa çıkamaz duruma geldikleri ve ‘’borcun kara deliğine düştükleri’’ belirtildi.


  İş kurmak isteyene teşvik verin

Hükümetin Doğu ve Güneydoğu’ya yönelik ekonomik kalkınmayı sağlayacak yeni bir teşvik yasası için düğmeye basması Van’da iş adamlarını harekete geçirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri