Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gruptan çıkabiliriz

Beşiktaş’ın Güney Amerikalı oyuncularından Arjantinli Delgado, daha önce yaptıklarını tekrarlamaları halinde gruptan çıkabileceklerini belirtirken, Şilili Tello ise lâkabı Ejderhalar olan Porto takımına karşı her şeylerini ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Beşiktaş’ın Arjantinli futbolcusu Matias Emilio Delgado, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nden gruptan çıkabileceklerini söyledi.

Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü’ne konuk olan Delgado, Şampiyonlar Ligi’nde gruplarındaki en genç takım olduklarını ifade ederek, ‘’Ben de dahil bir çok oyuncumuz ilk kez Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşıyor. Gruptaki diğer takımlara baktığımız zaman bizden daha güçlü olduklarını siz de görebilirsiniz. Fakat bizim genç bir takım olmamız hiç beklenmedik sonuçları ortaya çıkardı. Buraya kadar gelmemizi kimse beklemiyordu. Bu kadarını yaptıktan sonra devamını da başarabilecek gücümüz olduğunu gösterdik. Daha önce yaptıklarımızın aynısını tekrarlayarak buradan çıkabiliriz’’ şeklinde konuştu.

TELLO: HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Beşiktaş’ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, Porto takımıyla gelecek hafta deplasmanda oynayacakları maçla ilgili Portekiz televizyonuna verdiği demeçte, ‘’Ejderhalar’a (Porto’nun lakabı) karşı her şeyimizi ortaya koyacağız’’ dedi.

Antena 1 adlı televizyona açıklama yapan Tello, Beşiktaş’ın, Porto’ya karşı iyi bir sonuç alabilecek kapasitede bir takım olduğunu ifade ederek, ‘’Takım arkadaşlarıma Porto’yu yenmenin kolay olmayacağını söylüyorum. Ama hiçbir şey imkansız değil. Önemli olan iyi futbol oynamak ve sonrasında kazanmak’’ değerlendirmesini yaptı.

Sezon başında, Portekiz’in Sporting Lizbon Kulübü’nden, Beşiktaş’a transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, sahalarında oynadıkları gibi bir futbolu Porto’da da ortaya koymaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

BURSA’DA ALARM

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, 7 Aralık Cuma akşamı Beşiktaş ile yapacakları maça rakip takım taraftarların büyük ihtimalle gelmeyeceğini söyledi. Çelik, maçlara rakip takım taraftarların gitmemesinin sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmadığını, ancak güvenlik açısından böyle bir kararın alınabileceğini belirtti.

‘’İl Spor Güvenlik Kurulu’nun rakip taraftarın gelmemesi konusunda bir talebi var’’ diyen Çelik, şöyle devam etti:

‘’Beşiktaş bizim düşmanımız değil ama siyah-beyazlı takımı yenme konusunda diğer takımlarla oynadığımız maçlara göre daha hırslıyız. Camia olarak galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz.’’

BİLET FİYATLARI

Bursaspor’un, 7 Aralık Cuma akşamı Beşiktaş ile yapacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, VIP 150, kapalı tribün 100, maraton 30, kapalı kale arkası 20, açık kale arkası tribün biletlerinin de 10 YTL’den satılacağı bildirildi. Açıklamada, biletlerin 6 Aralık Perşembe günü saat 09.00’dan itibaren satılmaya başlanacağı kaydedildi.

05.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gruptan çıkabiliriz

  Derbiye yepyeni Aslan

  Maradona: Messi daha iyi

  Risp yanlış yaptı

  Kayseri, dış sahada kazanmak istiyor

  Rizeli Leandro’dan ‘büyük’ goller


 Son Dakika Haberleri