Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Derbiye yepyeni Aslan

Turkcell Süper Lig’de son senelerde Fenerbahçe’ye karşı başarısız sonuçlar alan Galatasaray, bu kez Kadıköy’e yenilenmiş bir kadroyla galibiyet arayacak.

Geçtiğimiz sezonki kadrosunda önemli revizyon yapan sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın da genelde yeni oyunculara şans vermesi sebebiyle, zorlu karşılaşmada Fenerbahçe derbisi tecrübesi olmayan oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edecek.

Feldkamp’ın maçlarda forma verdiği oyunculardan Orkun, Servet, Lincoln, Barış, Hakan Balta, Serkan, Volkan, Linderoth, Nonda ve Bouzid olmak üzere toplam 10 futbolcu, oynamaları halinde ilk kez Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşayacak.

KADIKÖY TECRÜBESİ AZ

Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Şükür, Song, Aykut, Ümit, Sabri, Arda, Uğur, Ayhan ve Mehmet Topal ise daha önce Fenerbahçe derbisi tecrübesi yaşayan oyuncular.

Galatasaray, liderlik mücadelesini büyük ölçüde etkileyecek karşılaşmada, ‘’Kadıköy’’ tecrübesi yaşamamış oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkarak, son yıllardaki Fenerbahçe maçlarındaki şanssızlığını da kırmayı hedefliyor.

05.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gruptan çıkabiliriz

  Derbiye yepyeni Aslan

  Maradona: Messi daha iyi

  Risp yanlış yaptı

  Kayseri, dış sahada kazanmak istiyor

  Rizeli Leandro’dan ‘büyük’ goller


 Son Dakika Haberleri