Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Turu Rüştü hediye etti

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'e yüklenildi. Marca gazetesi, ''Rüştü, liderliği Porto'ya hediye etti'' başlığını atarken, evsahibi takımın ilk golünün Rüştü'nün hatasından geldiğini belirtti. Rüştü ise, "Hepimiz ofsayt bekledik" dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda salı akşamı oynanan maçta Porto'nun Beşiktaş'ı 2-0 yenmesiyle ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'e yüklenildi. Marca gazetesi, ''Rüştü, liderliği Porto'ya hediye etti'' başlığını atarken, evsahibi takımın ilk golünün Rüştü'nün hatasından kaynaklandığını belirtti. ''Sadece Rüştü'nün kafasında ofsayt olan pozisyonda topu boş ağlara yollayan Lucho Gonzalez, Beşiktaş'ı cezalandırdı'' diye yazan İspanyol gazetesi, Türk kalecinin iş işten geçtikten sonra hatalı hareketini telafi etmeye çalıştığını, fakat başarılı olamadığını ifade etti.

RÜŞTÜ: KÖTÜ OYNADIK

Öte yandan kaleci Rüştü Reçber, ofyast olduğu iddiasıyla itiraz ettiği gol için şunları söyledi: " O pozisyonda hepimiz ofsayt bekledik. Ben ofsayt diye duraksadım, fakat değilmiş galiba öyle söyediler. Bazı şeyleri iyi yaptık, bazı şeyleri kötü yaptık. Kazanmak için gelmiştik, ama kazanacak bir oyun oynamadık. Galip gelip tarihimizde ilk kez üst tura çıkmak istiyorduk, ama olmadı çok üzgünüz."

DELGADO ÜZGÜN

Porto maçında 90 dakika boyunca sahada etkili olamayan Arjantinli futbolcu Delgado ise, "Biz tamamiyle oyunu kontrol etmesek de büyük bir kısmında oyunun onların tarafından kontrol edilmesini engelledik. Gole kadar her şey yolundaydı. Ancak ondan sonra işler değişti" şeklinde konuştu.

13.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Turu Rüştü hediye etti

  Beşiktaş deplasmanda kayıp

  Başarılı sporcuya müjde

  F.Bahçe potada R. Madrid önünde

  Dereli: Reyting için belden aşağı vuruyorlar

  Kalli: Tekrar lider olacağız

  Şener: Seçilirsem Trabzon iyi yerlere gelir

  Mesut Bakkal'dan sürpriz istifa

  104 yıllık fırsat kaçtı


 Son Dakika Haberleri