Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Başarılı sporcuya müjde

Uluslararası yarışmalarda madalya kazanan sporcular taksitle aldıkları ödüllerini artık peşin alacak. Genel Müdür Mehmet Atalay, "Tek şartımız doping raporunun temiz çıkması" dedi.

Uluslararası yarışmalarda başarılı olan sporculara taksitle verilen ödülleri artık peşin olarak ödenecek. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'ndan sonra uygulanmaya başlayan ve 20 Ekim 2006'da resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğü giren, ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri ve antrenörleriyle, başarıda emeği geçen diğer spor elemanlarına ayni veya nakdi ödül verilmesine dair esas ve usulleri belirleyen 'Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösterenlerin Ödüllendirilmesi Hakkında Yönetmelik' ile sporda başarı sağlayanları ödüllendiren Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, yönetmelikte yapılacak bir değişiklikle, sporcu, antrenör ve kulüplere taksitle verilen ödülleri, peşin ödemeyi kararlaştırdı.

TAKSİTTEN VAZGEÇTİK

Konuya ilişkin olarak bilgi veren Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, ''Yönetmelikte yapacağımız küçük bir değişiklikle ödülleri taksitle vermekten vazgeçip, peşin ödeyeceğiz'' dedi. Amaçlarının, Türk sporcusunun emeğini ve başarısını ödüllendirmek olduğunu belirten Atalay, ''Uygulamadaki şekliyle sporcularımıza ödüllerini eşit parçalar halinde birkaç taksitte ödüyorduk. Tüm sporcularımızın hesaplarına ödülleri aksatılmadan aktarılıyor, ancak gördüğümüz lüzum üzerine bu taksit uygulamasından vazgeçme kararı aldık. Bundan böyle sporcularımıza kazandıkları ödülü peşin olarak ödeyeceğiz. Ödülün peşin verilmesinde tek şartımız doping raporunun temiz çıkması"'' diye konuştu.

13.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Turu Rüştü hediye etti

  Beşiktaş deplasmanda kayıp

  Başarılı sporcuya müjde

  F.Bahçe potada R. Madrid önünde

  Dereli: Reyting için belden aşağı vuruyorlar

  Kalli: Tekrar lider olacağız

  Şener: Seçilirsem Trabzon iyi yerlere gelir

  Mesut Bakkal'dan sürpriz istifa

  104 yıllık fırsat kaçtı


 Son Dakika Haberleri