Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail: Yeni bir Yom Kippur savaşı kapıda

İsrail İç Güvenlik Bakanı Avi Dichter, İran’la ilgili olarak yayımlanan ABD istihbarat raporlarında bazı şeylerin yanlış olduğunu savunarak, “Bunların düzeltilmesi için Amerikalılara yardımcı olmamız gerekir” dedi.


İsrail, ABD ile İran’ı görüşüyor

İsrail’in, İran’ın nükleer programı konusunda görüşmelerde bulunmak üzere istihbarat yetkililerinden oluşan bir heyeti ABD’ye gönderdiği kaydedildi.

ABD, Kazakistan’a nükleer baskı yapmış

Kazakistan’ın ilk Dışişleri Bakanı Tölevtay Süleymanov, bağımsızlıklarının ilk yıllarında ABD’nin, Sovyetler Birliği döneminden kalan nükleer silâhlar


  Kırgızistan’da tarihi seçim

Kırgızistan’da halk genel seçimlerde oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Devlet Başkanı Kurmanbek Bakiyev, eşi Tatyana Bakiyeva ile birlikte dün sabah saat 09.30’da başkent Bişkek’in Taşkentskiy bölgesindeki bir ilkokula gelerek oyunu kullandı.


  Almanya, İranlı bir diplomatı sınırdışı etti

Almanya’da görev yapan bir İran diplomatının, nükleer bilgi topladığı gerekçesiyle sınır dışı edildiği bildirildi.


  İsrail, Hamas mensuplarını ve milletvekilini gözaltına aldı

İsrail askerlerinin, Batı Şeria’da, Nablus’ta dün gece düzenlenen operasyonlarda, aralarında bir Hamas milletvekilinin de bulunduğu, 24 Hamas mensubunu gözaltına aldığı bildirildi.


  Noel’i bütün Hıristiyanlar kutlamıyor

Noel yaklaşırken, bilinenin aksine bütün Hristiyanlar bunu bir dinî bayram olarak kutlamıyor ve çok az da olsa bazı Proteston kiliseleri hâlâ Noel’i dinî bir bayram olarak kutlamayı reddediyor.


  Mekke çölünde safari

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca Müslüman Mekke’ye gelip hac farizasını yerine getirirken, Mekkeli gençler ise çölde dört çeker araçlarıyla hafta sonları safari yapıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri