Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'un Gökdeniz'i var

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, bu sezon attığı ve attırdığı gollerle takımını sırtlıyor. Gökdeniz takımın attığı 20 golün 10'ünde imzası bulunurken, gol krallığında da iddiasını sürdürüyor. Yıldız futbolcu, "Büyükşehir'e attığım 2 golüm de çok güzeldi" dedi.


Yanal: F.Bahçe'ye karşı tedbirli oynayacağız

Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'yi, ligde oynayacakları 17 takımdan bir tanesi olarak niteleyen Ersun Yanal, ''Tabii ki, Fenerbahçe'nin bulundu

Milan Dünya Şampiyonu oldu

FIFA tarafından düzenlenen 4. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası final karşılaşmasında İtalyan takımı AC Milan, Arjantin'in Boca Juniors takımını


  Sivas'ın G.Saray'a daha siftahı yok

Galatasaray'a 2-0 kaybederek liderlik koltuğunu rakibine devreden Sivasspor, sarı-kırmızılı takımı yine yenemedi. Galatasaray'a karşı daha önce oynadığı 4 maçta galibiyeti bulunmayan Sivasspor, bu karşılaşmada da rakibine mağlup oldu.


  Ribery yılın futbolcusu

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Mühih'de forma giyen Franck Ribery, Fransa'da yılın futbolcusu seçildi.


  Hidayet iyi, Magic kötü

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Memphis Grizzlies'e 123-119 yenilirken, milli basketbolcu maçı 24 sayıyla tamamladı ve takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu.


  Konyaspor son deplasmanda yıkıldı

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olan Konyaspor rakibine 2-1 mağlup olarak evine puansız döndü.


  Yelkende 30 sporcuya ödülleri verildi

Yelken Federasyonu, 2007 yılında başarılı olan sporcularını ödüllendirdi. Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen gecede 30 sporcuya ödül verildi.


  Hatalı yorumlar



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri