Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Çiçek: TSK ile tam bir uyum içerisindeyiz

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ihtiyaç duyulduğunda operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, ‘’Biz hükümet olarak, en başta Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere devletimizin diğer ilgili birimleriyle tam bir uyum ve kararlılık içerisinde bu belâyı ülkemizin gündeminden çıkarma azmî ve kararlılığı içerisindeyiz’’ dedi.

Cemil Çiçek, açıklamada, dün hükümetin verdiği verdiği yetki çerçevesinde, Türk Silâhlı Kuvvetlerinin, terör örgütünün Kuzey Irak’taki hedeflerine yönelik olarak sınır ötesi başarılı bir operasyon gerçekleştirdiğini belirterek, ihtiyaç duyulduğunda bu operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.‘’Bu operasyonların hedefinin, sadece ve yalnızca bölücü terör örgütü ve onun Kuzey Irak’taki kampları olduğunu’’ vurgulayan Çiçek, şöyle devam etti: ‘’Biz hükümet olarak, en başta Silâhlı Kuvvetlerimiz olmak üzere devletimizin diğer ilgili birimleriyle tam bir uyum ve kararlılık içerisinde bu belayı ülkemizin gündeminden çıkarma azmi ve kararlılığı içerisindeyiz. Bunun herkesçe çok iyi bilinmesi ve anlaşılması lazımdır.

Bu operasyonların da bu çerçevede değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu mücadelede en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyusu, soğukkanlılığı, birlik ve beraberlik konusundaki kuvvetli iradesidir. Yaşanan bunca acıya rağmen, milletimiz, iç ve dış tahriklere kapılmamış, devletinin, hükümetinin, hayatlarını ortaya koyarak mücadele veren Türk Silâhlı Kuvvetlerinin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olmuş ve aramıza nifak sokmak isteyen terör örgütü ve yandaşlarının oyununa da gelmemiştir. Bundan dolayı, milletimize şükran borçluyuz. Buradan terör örgütü mensuplarına bir çağrıda bulunuyoruz; gittiğiniz yol yol değildir. Bu yoldan hiçbir yere varamazsınız ve hiçbir netice de elde edemezsiniz. Gelin, yol yakınken annenizin, babanızın, ailelerinizin yanına dönün. Bu sizin için daha doğru bir tercih olacaktır.’’

/ ANKARA

17.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Askerlerimizi kutluyorum

  Dağ taş bombalandı

  Babacan: Gereken ne ise o yapılıyor

  Çiçek: TSK ile tam bir uyum içerisindeyiz

  Köylüler sınırdan kaçmaya başladı

  Köyler isabet aldı iddiası

  Hacılar bugün Arafat'a çıkıyor

  Sanal kumarla Telekomisyon mücadele edecek

  İzmir’de 33 kaçak yakalandı

  Yorgun sürücüler dinlendirilecek

  İstanbul’da ulaşım bayramda yüzde 50 indirimli

  Anayasa çalışmaları bilgi kirliliğinden uzak tutulmalı

  Gül, Şeb-i Aruz törenlerine katılacak

  PKK biter, Kürt sorunu başlar

  Okulda şiddet, eğitimle önlenir

  Karamürsel, kaymakamının yanında

  Deniz otobüsü ile İstanbul’a ilk sefer

  TOKİ Tosya evleri sahiplerini buldu

  Yoksul Afrika’ya ucuz tüp bebek

  Kuzey buzulları yok oluyor

  Kâmil Turan vefat etti


 Son Dakika Haberleri