Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal: F.Bahçe'ye karşı tedbirli oynayacağız

Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'yi, ligde oynayacakları 17 takımdan bir tanesi olarak niteleyen Ersun Yanal, ''Tabii ki, Fenerbahçe'nin bulunduğu yer, konum, bütün bunların hepsi önemli ama biz Trabzonspor olarak bütün maçlara kazanmaya, bütün maçlarda iyi oynamaya çıkıyoruz. Trabzonspor'un oynayacağı futbol rakibine üstünlük sağlamak olacaktır. Her karşılaşma böyle geçecektir'' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüp başkanı Nuri Albayrak ile yönetim kurulu üyelerinin kendilerine destek sözü verdiklerini, takımın menfaatlerini zedelemeyecek bir ortamın kurulması için çalışacaklarını ifade ettiklerini söyledi. Yanal, Trabzonspor'un ertelenen olağan kongresiyle ilgili yaptığı açıklamada, takım olarak bir iradeyle çalışmak zorunda olduklarını belirterek, ''Bu iradenin içerisinde yaptırımların, planlamanın, takımla ilgili kararların alınıp sağlıklı bir ortamın yaratılmasının gerektirdiği bir süreç yaşanması gerekir. Böyle bir süreci bekleyeceğiz'' dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'yi, ligde oynayacakları 17 takımdan bir tanesi olarak niteleyen Yanal, ''Tabii ki, Fenerbahçe'nin bulunduğu yer, konum, bütün bunların hepsi önemli ama biz Trabzonspor olarak bütün maçlara kazanmaya, bütün maçlarda iyi oynamaya çıkıyoruz. Trabzonspor'un oynayacağı futbol rakibine üstünlük sağlamak olacaktır. Her karşılaşma böyle geçecektir'' dedi. Yanal, Fenerbahçe maçını ne büyütmek, ne küçültmek, ne de sıradan görmek istediklerini dile getirerek, ''Tam tersi tedbirli, oyunu kazanmaya yönelik, duyguları idare eden bir hafta olarak değerlendirirsek, aklı selim bir karşılaşma oynar, galip gelmek ve sonucumuzu almak için de mücadelemizi saha içerisinde veririz, yolumuza devam ederiz'' diye konuştu.

17.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'un Gökdeniz'i var

  Yanal: F.Bahçe'ye karşı tedbirli oynayacağız

  Milan Dünya Şampiyonu oldu

  Rize, ilk deplasman galibiyetine kavuştu

  Sivas'ın G.Saray'a daha siftahı yok

  Ribery yılın futbolcusu

  Hidayet iyi, Magic kötü

  Konyaspor son deplasmanda yıkıldı

  Yelkende 30 sporcuya ödülleri verildi

  Hatalı yorumlar


 Son Dakika Haberleri