Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Milan Dünya Şampiyonu oldu

FIFA tarafından düzenlenen 4. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası final karşılaşmasında İtalyan takımı AC Milan, Arjantin'in Boca Juniors takımını 4-2 yenerek, dünya şampiyonu oldu.

Japonya'nın Yokohama kentindeki Uluslararası Yokohama Stadyumu'nda oynanan maçın 21. dakikasında Inzaghi ilk golü atarak, AC Milan'ı 1-0 öne geçirdi. Ancak Milan'ın üstünlüğü fazla uzun sürmedi, bir dakika sonra Boca Juniorslu Palacio'dan gelen gol, 1-1 eşitliği sağladı ve ilk devre bu skorla tamamlandı.

Maçın 50. dakikasında Nesta'dan gelen gol AC Milan'ın üstünlüğü yeniden ele almasını sağladı. 61. dakikada Kaka skoru 3-1'e getiren golü atarken, Inzaghi 71. dakikada kendisinin ikinci, takımının da 4. golünü kaydetti. 85. dakikada Milanlı Ambrosini'nin kendi kalesine attığı gol, Boca Juniors için yeterli olmadı ve karşılaşmayı 4-2 kazanan AC Milan kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın 77. dakikasında AC Milan'dan Kaladze, 88. dakikada da Boca Juniors'tan Ledesma kırmızı kart gördü.

Bu arada, 4. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası'nda Japon takımı Urawa Red Diamonds üçüncü oldu. Tunus takımı Etoile ile üçüncülük mücadelesine çıkan Urawa Red Diamonds, normal süresi 2-2 sona eren maçta, penaltı atışları sonucunda rakibine 4-2 üstünlük sağlayarak, şampiyonada üçüncü oldu. Bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen ve Urawa Red Diamonds'ta son maçına çıkan Washington Stecanelo Cerqueira, takımının 2 golünü atarken, penaltı atışlarında da 1 gol daha kaydetti ve takımını dünya üçüncülüğüne taşıyan en önemli isim oldu.

17.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'un Gökdeniz'i var

  Yanal: F.Bahçe'ye karşı tedbirli oynayacağız

  Milan Dünya Şampiyonu oldu

  Rize, ilk deplasman galibiyetine kavuştu

  Sivas'ın G.Saray'a daha siftahı yok

  Ribery yılın futbolcusu

  Hidayet iyi, Magic kötü

  Konyaspor son deplasmanda yıkıldı

  Yelkende 30 sporcuya ödülleri verildi

  Hatalı yorumlar


 Son Dakika Haberleri