Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'un Gökdeniz'i var

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, bu sezon attığı ve attırdığı gollerle takımını sırtlıyor. Gökdeniz takımın attığı 20 golün 10'ünde imzası bulunurken, gol krallığında da iddiasını sürdürüyor. Yıldız futbolcu, "Büyükşehir'e attığım 2 golüm de çok güzeldi" dedi.

Sezon başından beri saha içi ve dışında yaşadığı bir çok sorun ile camia olarak zor günler geçiren Trabzonspor'da, son iki haftada alınan galibiyet adeta ilaç gibi geldi. Evinde iki hafta üst üste oynadığı Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını zorda olsa kazanan Bordo-Mavili ekip, rahat bir nefes aldı. Özellikle cumartesi günkü İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan 3 puan, bir üyenin itirazı sonucu iptal edilen kongrenin ardından yaşanan karmaşalık duruma da sünger çekmiş oldu.

2 HAFTADA 6 PUAN

Son iki haftada kazanılan 6 puanda en büyük sahip olan Gökdeniz'in performansı herkesi sevindiriyor. Ligin ilk haftalarında attığı ve attırdığı gollerle takımı sırtlayan Gökdeniz, 5 haftalık suskunluğunun ardından yeniden sahneye çıkmaya başladı. Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında 2'şer gol atan yıldız futbolcu, attığı gollerle hem takımına hayat veriyor hemde gol krallığının en önemli adaylarından biri haline geliyor. Gökdeniz Karadeniz geride 16 haftada tüm maçlarda forma giydi. Sadece Ankaraspor maçında 80 dakikada sahada kalan Gökdeniz, diğer karşılaşmaların tümünde 90 dakika forma giydi. Toplam bin 250 dakika oynayan yıldız futbolcu takımın attığı 20 golün 10'unda imzası bulunuyor. Diğer gollerin 5'ini Umut, 2'sini Ceyhun ve iki golü de Yattara ile Mustafa Keçeli attı.

YARIŞTA İDDİALI DEĞİL

Gökdeniz Karadeniz, gol krallığında iddialı olmadığını söyledi. Kendisinin forvet oyuncusu olmadığını fakat yakaladığı pozisyonları da değerlendirdiğini dile getiren yıldız futbolcu, "Gol krallığında bir iddiam yok. Son iki haftada attığı gollerle toplam 10 golüm oldu. İnşallah devamı devam eder. İki golümde güzeldi." dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları galibiyeti sadece kendisini mal edilmesinin doğru olmadığını dile getiren Gökdeniz, "Takımımı ben galibiyete taşımadım. Galip geliyorsak bu takımın eseridir. Son iki haftayı 6 puanla kapattığımız için mutluyuz." diye konuştu.

F.Bahçe'yi kutluyorum

Kongre süreciyle ilgili olarak konuşmalarının kendi işlerinin olmadığını belirten Gökdeniz Karadeniz, "Biz futbolcular olarak sahaya çıkar, işimizi yaparız. Saha dışı olaylar bizi ilgilendirmiyor" derken, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Avrupa'da başarılı sonuçlara imza atıyorlar. İnşallah devamı da gelir. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Onları Kadıköy'de yenersek, şampiyonluk ihtimali zor ama en azından ilk üç için iddialı konuma geliriz diye düşünüyorum."

17.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'un Gökdeniz'i var

  Yanal: F.Bahçe'ye karşı tedbirli oynayacağız

  Milan Dünya Şampiyonu oldu

  Rize, ilk deplasman galibiyetine kavuştu

  Sivas'ın G.Saray'a daha siftahı yok

  Ribery yılın futbolcusu

  Hidayet iyi, Magic kötü

  Konyaspor son deplasmanda yıkıldı

  Yelkende 30 sporcuya ödülleri verildi

  Hatalı yorumlar


 Son Dakika Haberleri