Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın kulağı Atina'da

UEFA Kupası'nda E, F, G ve H gruplarında maçlar bugün oynanacak. A, B, C ve D gruplarda 5. ve son maçlar ise 20 Aralık Perşembe günü oynanacak ve gruptan çıkan takımlar belli olacak.

H Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, grubundaki son maçta bugün Avusturya temsilcisi Avusturya Wien'i konuk edecek.

D SMART VERECEK

H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, ilk maçında Fransa temsilcisi Bordeaux ile Fransa'da karşı karşıya gelmiş ve 1 - 0 önde kapattığı ilk yarının aksine ikinci yarıda ortaya koyduğu başarısız bir oyunla sahadan 2 - 1 mağlup ayrılmıştı. Gruptaki ikinci maçında da Ali Sami Yen Stadı'nda Helsinborg'a 3-2 yenilen Galatasaray, gruptan çıkması için kazanmak zorunda olduğu Yunanistan'ın Panionios takımını ikinci yarıda attığı gollerle 3-0 yenerek şansını son maça taşıdı. Son haftayı bay geçen Sarı - kırmızılı teslicimiz gruptaki son maçını bugün saat 21.45'te Ali Sami Yen Stadı'nda Avusturya Wien ile oynayacak. D Smart'tan naklen yayınlanacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Ruud Bossen yönetecek.

PANİONİOS'UN İŞİ ZOR

H Grubu'ndaki diğer maçta ise Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren maçta Panionios, gruptan çıkmayı garantileyen Fransa temsilcisi Bordeaux'yu konuk edecek. İsveç temsilcisi Helsinborg ise gruptaki maçlarını daha önce tamamlamış ve gruptan çıkmayı garantilemişti.

GALİBİYET YETMİYOR

UEFA Kupası'nda 3. tura yükselebilmek için Austria Wien'i mutlaka yenmek zorunda olan Galatasaray, grubun diğer karşılaşması Panionios-Bordeaux mücadelesinin sonucuna göre tur atlayabilecek. Panionios'un galip gelmesi durumunda Avrupa kupalarına veda edecek sarı-kırmızılılar, diğer maçın berabere bitmesi halinde ise Austria Wien'i yendiği taktirde turu atlayabilecek.

19.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ASLANTEPE 49 YIL BİZİM

  G.Saray'ın kulağı Atina'da

  Beşiktaş Bosque dâvâsını kaybetti

  Capello basına tanıtıldı

  Efes, Milano'ya konuk oluyor

  Gökhan ayın altın adamı oldu

  Ersun Yanal 46 yaşını kutladı

  Dondurucu soğukta kros seçmeleri


 Son Dakika Haberleri