Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Semih mi, Gökdeniz mi?

Süper Ligde ilk yarı bu hafta sona ererken, İstanbul'da Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Bu zorlu derbi gol krallığında ilk iki sırada yer alan Gökdeniz Karadeniz ile Semih Şentürk'ün mücadelesine de sahne olacak. Gökdeniz'in 10, Semih'in 9 golü bulunuyor.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısının son haftasında İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma gol krallığında ilk iki sırada yer alan Gökdeniz Karadeniz ile Semih Şentürk'ün mücadelesine de sahne olacak. Bu sezon Avrupa'da elde başarılarla dikkat çeken ve ligin son haftalarında da çıkışa geçen Fenerbahçe ile bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve son iki haftayı galibiyetle kapatarak moral bulan Trazonspor, 22 Aralık Cumartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu Statı'nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekip, derbi maçını kazanıp ligin ilk yarısını lider kapatmanın hesaplarını yaparken, konuk takım ise bu zorlu karşılaşmadan alacağı puan yada puanlarla ikinci yarıya daha umutlu bakacak.

2 MAÇTA 6 PUAN GELDİ

İki takımın maçı yine büyük çekişmeye sahne olacakken, bir başka mücadele ise golcüler arasında yaşanacak. Geride kalan 16 maçta forma giyen Gökdeniz Karadeniz, rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Özellikle ligde oynanan son iki maçta 4 gol atarak takımının 6 puan almasında büyük paya sahip olan yıldız futbolcu, orta saha oyuncusu olmasına karşılık bugüne dek 63 gole imza attı. Ligde 22 puanı bulunan Bordo - mavili takım, Gökdeniz'in gol attığı maçlarda 17 puan topladı. Bu sezon zaman zaman inişli zaman zamanda yükselen performansıyla konuşulan isimlerinden olan Gökdeniz, cumartesi günkü derbi maçında yine takımının en büyük kozu olacak.

YENERSEK İDDİAMIZ OLUR

Son iki haftada attığı 4 golle gol krallığında zirveye çıkan Gökdeniz Karadeniz, gol krallığında iddialı olmadığını söyledi. Kendisinin forvet oyuncusu olmadığını fakat yakaladığı pozisyonları da değerlendirdiğini dile getiren yıldız futbolcu, "Gol krallığında bir iddiam yok. Son iki haftada attığı gollerle toplam 10 golüm oldu. İnşallah devamı devam eder." dedi. Gökdeniz Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, " Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Onları Kadıköy'de yenersek, şampiyonluk ihtimali zor ama en azından ilk üç için iddialı konuma geliriz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

EN FORMDA DÖNEMİ

10 golü bulunan Gökdeniz Karadeniz'i 9 golle takip eden Semih Şentürk'te, özellikle bu sezon ligde ve Avrupa'da attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor. Ligde 15 maçta forma giyen Semih, 9 gole imza atarken, bu gollerin 3'ünü kafa ile kaydetti. Semih, son olarak geçtiğimiz hafta başkentte oynanan Gençlerbirliği maçında takımı 1-0 yenik durumdayken attığı iki golle, 3 puanın kazanılmasında önemli paya sahip oldu.

20.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Semih mi, Gökdeniz mi?

  FIFA yeni yasayı beğendi

  F.Bahçe-Trabzon derbisi Yıldırım'ın

  Aybaba, Rize'ye tazminat ödeyecek

  Bosque 5 milyon dolar talep ediyor

  Basketbolda derbi haftası

  Sakarya lider bitirdi


 Son Dakika Haberleri