Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Türkiye’nin izne ihtiyacı yok

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Geoff Morrell, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK hedeflerine karşı düzenlediği hava harekatının, Amerikalı yetkililere geç bildirildiği ve ABD tarafının bundan rahatsızlık duyduğu yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı. Sözcü, “Türkiye, egemen bir ülke. Kendini savunmak için harekete geçiyor ve bizim iznimize ihtiyacı yok” dedi.


BM çözemedi, gözler AB’de

BM Güvenlik Konseyi, Kosova’nın nihai statüsü konusunda bir karara varamadı. Belçika’nın BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Johan Verbeke toplantının ardın

“Oturan Boğa” da ABD’ye isyan etti

Amerika kıtasındaki Lakota kabilesi (Siyular) 150 yıl önce atalarının ABD ile imzaladığı anlaşmaları feshettiklerini açıkladı. Oturan Boğa (Sitting Bu


  Kolombiya'lı siyasetçiye ağır ceza

Kolombiya’da aşırı sağcı idam mangalarıyla bağlantıları bulunduğu gerekçesiyle milletvekili Erik Morris’e 6 yıl hapis cezası verildi.


  İsrail 4 Filistinliyi öldürdü

İsrail tankları ve askerlerinin, Gazze Şeridi’nde 4 Filistinliyi öldürdüğü bildirildi.


  Kadın hastanın, kadın doktor talebine Hollanda desteği

Hollanda’da Müslüman kadınların hastanede muayene sırasında erkek doktorları istememe hakkı bulunduğu yolunda doktorların örgütlü olduğu üst kuruluş KNMG tarafından açıklanan görüş, parlamentoya taşındı.


  20 yıl sonra gelen özgürlük

ABD’de işlemediği bir cinayetten suçlu bulunup 20 yıldır idamı bekleyen İskoç asıllı Amerikan vatandaşı, bugün Ohio’daki cezaevinden çıkıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri