Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

Şampiyonlar Liginde F.Bahçe'nin, UEFA Kupasında G.Saray'ın rakipleri bugün İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılacak kura çekiminde belli olacak.


İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'ta seviliyorum

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, "''Ben sevilen bir futbolcuyum. Beşiktaş camiasında belli bir istikrarım var. Antrenmanlarımı kaçırmıyorum. Disiplin

Güreşte gözler olimpiyat barajında

Türkiye serbest stilde 1, grekoromende 6 sıklette daha olimpiyat vizesi alabilmek için Avrupa Şampiyonası'nda ve eleme turnuvalarında mücadele edecek.


  Vestel Manisa Beşiktaş'ı ağırlıyor

Beşiktaş ile Vestel Manisaspor, bugün yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 5. kez birbirlerine rakip olacak. Manisa'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.


  Yanlış karar Tahkimden döndü

Spor Genel Müdürlüğü Merkez Ceza Kurulu'nun, Çim Hokeyi Federasyon Başkanı Barbaros Tuzcuoğulları hakkında verdiği 6 ay hak mahrumiyeti cezası, Tahkim Kurulu tarafından kaldırıldı.


  Daum: Alpay beni çok üzdü

Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Köln'ün teknik direktörlüğünü yapan Christoph Daum, milli futbolcu Alpay Özalan'ı kadro dışı bırakma kararı nedeniyle çok üzüldüğünü söyledi.


  Hidayet 13 sayı attı, Magic galip geldi

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda Houston Rockets'i 97-92 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 13 sayıyla tamamladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri