Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ankara'da şiddetli deprem

Ankara’nın Bala ilçesinde saat 11.48’de 5,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 11.48’de merkez üssü Ankara’nın Bala ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.


Soğuğa rağmen

Kurban Bayramı’nın heyecanı ve sevinci ilk olarak camilerde yaşandı. İstanbul’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yollara düşen vatandaşlar, camilere

Liderler bayram namazında

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı namazını Süleymaniye Camisi’nde kıldı. TBMM Başkanı Köksal Toptan ise bayram namazında, Zonguldak’ın Rat Ma


  Kapıkule'de Bayram yoğunluğu

Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan, son 24 saatte, 625 araçla 7 bin 300 yolcu yurt dışına çıktı.


  Etiyopya’da bayram coşkusu

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa da bayram coşkusunu hisseden yerlerden biriydi. Addis Ababa’da yaşayan Müslüman halkın çok büyük bir kısmı şehir merkezindeki stadyuma akın edip içinde ve çevresinde çocuklarıyla birlikte saf tutttu.


  Acemi kasaplar hastahaneleri doldurdu

Kurban keserken yaralanan acemi kasaplar hastahanelere akın etti.


  Bu yıl 3 bin 469 kişi kayboldu

Türkiye’de, bu yıl bin 129’u erkek ve 2 bin 340’ı da kadın olmak üzere toplam 3 bin 469 kişi ‘’kayıp’’ olarak emniyet kayıtlarına girdi.


  Televizyon tansiyon yapıyor

Günde iki saatten fazla televizyon izleyen çocukların şişmanlık ve yüksek tansiyon riskiyle karşı karşıya oldukları bildirildi.


  Yağda ve kömürde et pişirmeyin

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Günhan Erdem, yağda ve kömürde pişen etin hem besin değerinin olumsuz etkilendiğini hem de vücuda zararlı metabolik maddelerin oluştuğunu söyledi.


  Sağlıklı dişler için florür

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Banu Ermiş, hayat boyu sağlıkla dişlere sahip olmak için florürlü diş ipi ve diş macunu kullanılmasını önerdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri