Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

14 bayramdır bekliyorlar

BASK Genel Sekreteri ve Bağımsız Sağlık-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktar, 2001 yılında TBMM Başkanlığı’na sunulan, memur ve emeklilere dini bayramlarda ikramiye verilmesini öngören yasa teklifinin ‘’14 bayramdır komisyonda beklediğini’’ söyledi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, kanun teklifinin altında 60. Hükümet’in Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile 59. Hükümet’in Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in de imzalarının bulunduğunu ifade ederek, ‘’Teklifi muhalefette iken veren sayın bakanlar, iktidara geldiklerinde önceki imzalarına sahip çıkmalı ve verdikleri sözü yerine getirmelidirler’’diye konuştu.

Memurlar ile bütün emeklilere yılda 2 maaş ve aylık tutarında ikramiye verilmesinin ‘’son derece yerinde bir karar olacağını’’ dile getiren Bayraktar, konuyla ilgili yasa teklifinin 27 Şubat 2001 tarihinde TBMM Başkanlığı’na sunulmasının üzerinden neredeyse 6,5 yıl geçtiğini anlattı Bayraktar, ‘’Emeklilere dini bayramlar dolayısıyla yılda 2 ikramiye verilmesiyle ilgili yasa teklifi 14 bayramdır komisyonda bekliyor. Yani memur ve emeklilerimiz için talep edilen bayram ikramiyesi tam 14 bayramdır ödenememiştir’’ diye konuştu.

Mehmet Bayraktar, teklifin bir an önce yasalaşmasını beklediklerini dile getirdi.

/ ANKARA

21.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cezalar da zamlanıyor

  Hisarcıklıoğlu: Sıkıntıları aşarız

  14 bayramdır bekliyorlar

  Kasım ve Aralık'ta yağışlar arttı

  Peru da IMF’den kurtuluyor


 Son Dakika Haberleri