Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'ta seviliyorum

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, "''Ben sevilen bir futbolcuyum. Beşiktaş camiasında belli bir istikrarım var. Antrenmanlarımı kaçırmıyorum. Disiplinli davranıyorum ve bir profesyonel olarak yaşıyorum, istikrarlıyım" dedi.

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, bu sezon şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek''Çok sayıda sakatlık var, hakem hataları ve ceza alan futbolcular var. Bu nedenlerle şanssızdık, ama genel olarak baktığımızda da Beşiktaş takımı olarak başarısız bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünmüyorum. Bazı maçlarda kötü oynadık ama genel olarak başarılıyız'' dedi. İbrahim Üzülmez, bu sezon en üzüldüğü maçın İstanbul'da Porto ile yaptıkları maç olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

DİSİPLİNLİ VE İSTİKRARLIYIM

''Kazanabileceğimiz bir maçtı. Rakipten daha iyiydik, ama son dakikada attıkları golle kazandılar. Porto maçı ve Liverpool'daki maç hafızamdan silinmeyecek. Ama baktığımızda kadromuzun çoğunluğunu Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyen oyuncular oluşturuyor. Buna rağmen 6 puan aldık. Bence başarılı olduk. Gruplar belli olduğunda Beşiktaş takımı için (sıfır puan çeker) diyorlardı. Bu tür yorumlara birebir şahit oldum. Ama Beşiktaş mücadele etti. Taraftarıyla camiasıyla bütünleşerek ve sonuç olarak Liverpool ve Marsilya'yı yendik. Bu galibiyetler bile başarılı olduğumuzu gösterir.'' Kendisine gösterilen tepkilerle ilgili olarak İbrahim şu yorumu yaptı: ''Ben sevilen bir futbolcuyum. Beşiktaş camiasında belli bir istikrarım var. Antrenmanlarımı kaçırmıyorum. Disiplinli davranıyorum ve bir profesyonel olarak yaşıyorum, istikrarlıyım."

21.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

  İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'ta seviliyorum

  Güreşte gözler olimpiyat barajında

  Milan: Ronaldo satılık değil

  Vestel Manisa Beşiktaş'ı ağırlıyor

  Yanlış karar Tahkimden döndü

  Daum: Alpay beni çok üzdü

  Hidayet 13 sayı attı, Magic galip geldi


 Son Dakika Haberleri